Oferiti solutii de crestere a eficientei energetice in cladiri? Rezervati un stand la Targul RoEnergy Bucuresti: 21-23 iunie 2017!

464 afisari

Expozitie + conferinte intr-un singur loc, trei zile


Targul RoEnergy Bucuresti 2017 ofera solutii practice la probleme energetice curente, prin aducerea in prim-plan de ingineri si echipamente, sub acelasi acoperis. Spre deosebire de alte manifestari, la Targul RoEnergy beneficiati de expunerea fizica a instalatiilor, cat si de discutii fata in fata cu cei care le produc/ vand.

In perioada 21-23 iunie 2017, la Rectoratul UPB, Splaiul Independentei, 313, va avea loc cea de-a VI-a editie a Targului International RoEnergy Romania, Bucuresti 2017.
Pe parcursul celor trei zile, evenimentul, sustinut de ANRE si Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, va ofera o serie de manifestari: expozitie, conferinte, mese rotunde, workshopuri, etc.

Cum pot fi finantate investitiile in energii regenerabile in 2017?
1. Programul ” Scoala verde”, prin care Ministerul Mediului doreste sa finanteze, incepand din aprilie 2017, dotarea a 4 000 de scoli cu panouri solare. Proiectul va fi dezbatut public , iar din aprilie 2017 se pot depune aplicatii, conform Ministrului Mediului, Daniel Constantin.
2. Problema evitarii sanctiunilor (de circa 124 000 euro pe zi) din partea UE, pentru nerezolvarea problemei deseurilor isi poate gasi solutia prin transformarea deseurior in energie, renuntandu-se astfel la costurile cu depozitarea/neutralizarea acestora.
3. Subventii pentru cumpararea de autoturisme cat mai putin poluante (Programul Rabla: 6500 de lei / unitate, dupa gradul de emisii de dioxid de carbon + subventii pentru cumpararea de masini electrice 100% (10 000 de euro per autoturism). Proiectul se afla in dezbatere publica din 13 martie 2017.
4. Nu in ultimul rand, Fondurile Europene.

Cat costa un stand expozitional?
Doriti sa beneficiati de o pozitie privilegiata a standului companiei dumneavoastra la Targ? Cea mai buna optiune este sa va rezervati din timp un stand. Solicitati chiar acum o Oferta de pret fara nici o obligatie la info@roenergy.eu ori marketing@roenergy.eu

Cat costa pozitia de Sponsor?
Doriti sa fiti in centrul atentiei in mediul de business si in mass media? Optati pentru una dintre pozitiile de Sponsor al Targului RoEnergy Bucuresti, solicitand o Oferta de sponsorizare fara nici o obligatie: press@roenergy.eu ori marketing@roenergy.eu

Tematica RoEnergy Bucuresti 2017
Tematica Targului (selectie): eficienta energetica in cladiri, automatizari, management energie, energie solara, PV, termal, bioenergie (biogaz, biomasa, biocombustibili, cogenerare), energie eoliana, microhidroenergie, etc.

Despre R.E.S. GROUP:
-Organizator de evenimente B2B si B2C in domeniile: eficienta energetica, energii regenerabile
-Experienta de +6 ani in organizarea de expozitii si conferinte pe eficienta energetica si energii regenerabile
-Suprafata de expunere: peste 14.000 mp
-Peste 50 evenimente conexe: conferinte, mese rotunde, workshopuri, conferinte de presa, tombole, etc.
-Locatii: Bucuresti & Timisoara
-Expozanti: peste 300, Europa (Germania, Italia, Grecia, UK, Austria, Franta, Spania, Cehia, Ungaria, Polonia, Olanda, Turcia, etc.), America de Nord (SUA), Asia (China, India, Coreea de Sud)
-Vizitatori: peste 20.000, Europa (Romania, UK, Germania, Italia, Franta, Spania, Cehia, Polonia, Moldova, Grecia, America de Nord (Canada, SUA), Asia (China, Coreea de Sud)
-Parteneri Targ: peste 50 organizatii (asociatii, autoritati, mass media, etc.)
-Popularizare Targ: peste 50.000 de abonati
-Network: Companii, asociatii, universitati, cercetatori, experti, autoritati, politicieni, mass media
-----------------------
RoEnergy
tel/fax: +40.357.436.266
tel.+40.357.411.642
mobil: +40.772.262.915
e mail: press@roenergy.eu
www.roenergy.eu
SC R.E.S. Group SRL
Arad, Str Predeal, 9
CUI RO20437841

InstalNews.ro este partener media al evenimentului.


Aboneaza-te la newsletter-ul InstalNews

Fii la curent cu toate noutatile, schimbarile, promotiile si evenimentele din lumea instalatiilor.

Ma abonez

DIN ACEEASI CATEGORIE

Situri Partenere: