«Operarea, optimizarea si intretinerea retelelor de utilitati» - un eveniment despre solutii inovatoare la nivel mondial

253 afisari

februarie 2016 - Man and Machine Romania, parte a grupului Mensch und Maschine Software SE (M+M) (www.mum.de), a organizat, alaturi de Netgas Research & Development, evenimentul „Operarea, optimizarea si intretinerea retelelor de utilitati” dedicat specialistilor din domeniul de retele utilitare de gaz si apa. Evenimentul a avut loc la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti in data de 31 ianuarie si a reunit peste 50 de specialisti si manageri din sectoarele mentionate.

In cadrul evenimentului au fost prezentate solutii inovatoare pe plan mondial, cu aplicabilitate in domeniile cu impact major in viata de zi cu zi a romanilor. Extractia, transportul si distributia gazelor naturale afecteaza major nivelul de costuri pentru fiecare roman, iar domeniul alimentarii cu apa este vital, atat din punct de vedere al costurilor, cat si al sanatatii publice.

Printre temele principale discutate s-au numarat: prezentarea unui portofoliu de solutii de proiectare de retele de la Autodesk (Map3D, Civil 3D), Mensch und Maschine (MapEdit) si Studio Ars (Urbano), solutii de operare si echilibare a retelelor construite de Netgas Research and Development privind profile de consum, realizarea de nominalizari in domeniul gazelor naturale, optimizarea operarii si a costurilor de operare, calculul pierderilor tehnologice si netehnologice in retelele de gaz si alimentare cu apa, planificarea, monitorizarea si asigurarea eficienta a furnizarii si a calitatii in retelele de alimentare cu apa/gaz precum si integrarea inteligenta GIS-SCADA in retelele de gaz si alimentare cu apa in scopul previzionarii si evitarii incidentelor si accidentelor.

„Dorim ca si in Romania specialistii din domeniile vizate sa adopte aceste solutii realizate in tara noastra, solutii deja testate si utilizate cu mult succes de companii renumite pe plan mondial” a declarat Prof. Dr. Sorin Neacsu – Managing Partner – Netgas R&D.

Aboneaza-te la newsletter-ul InstalNews

Fii la curent cu toate noutatile, schimbarile, promotiile si evenimentele din lumea instalatiilor.

Ma abonez

DIN ACEEASI CATEGORIE

Situri Partenere: