PHILIPS accepta provocarea si participa la DIGITAL SIGNAGE

313 afisari
Compania PHILIPS va expune la DIGITAL SIGNAGE (prima expozitie din sud-estul Europei dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive) solutii de semnalistica digitala si display-uri profesionale cu aplicabilitate in domeniul sanatatii, horeca, retail, financiar-bancar, entertainment, outdoor advertising, transport etc.

Solutiile profesionale de afisare Philips combina tehnologia de varf cu inovatiile orientate spre afaceri. Recent, Philips Professional Display Solutions a lansat la nivel global solutia de afisare digitala “all-in-one”, bazata pe afisajul Philips D-Line, care elimina complet necesarul de hardware extern. Display-ul Full HD a fost primul model Philips cu sistem de operare Android, apreciat pentru instalarea facila, puterea de procesare mai rapida si protectia “fail-over”. In plus fata de sistemul de operare Android, Philips D-Line este un model unic Dual SOC cu cipuri dedicate pentru operarea display-ului, dar si pentru rularea de aplicatii, astfel incat software-ul sa ruleze fara probleme in orice situatie.

Astfel, prin solutiile Philips, clientii pot rula aplicatii profesionale de signage sau interactivitate direct pe display-uri, fara hardware aditional sau configuratii costisitoare si complexe.

DIGITAL SIGNAGE, prima expozitie din sud-estul Europei dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive!

http://www.printsign.ro/digital-signage/

Aboneaza-te la newsletter-ul InstalNews

Fii la curent cu toate noutatile, schimbarile, promotiile si evenimentele din lumea instalatiilor.

Ma abonez

DIN ACEEASI CATEGORIE

Situri Partenere: