Pompa Hilge in topul «the best of 2013»

174 vizualizari
Hilge Grundfos
Distribuie pe

Noua gama de pompe Hilge de la Grundfos a fost aleasa in topul celor mai bune produse din anul 2013 de catre apreciatele reviste internationale Chemie Anlagen VERFAHREN si Chemical Plants & Processing.

Pompele GHP de la Hilge au concurat cu alte 12 "cele mai" inovatoare produse si au intrat in topul primelor trei.

GHP sunt pompe autoamorsante, cu un singur rotor, construite pe caracteristicile F&B-HYGIA si optimizate pentru o functionare fiabila in conditiile dificile ale proceselor CIP. De exemplu, sunt utilizate in aplicatii cu lichide ce au un continut ridicat de aer, proiecte specifice industriei farmaceutice.

Pompe Smart Digital - O noua era in tehnologia dozarii
SMART Digital inseamna pompe inteligente de dozare, cu sisteme avansate de monitorizare, control si ajustare, usor de folosit de catre operatori.

Sunt pompe digitale cu membrana, proiectate special pentru a doza in conditii de siguranta substante chimice, cu o precizie deosebita - de pana la 0,0025 l/h.
Fiabilitatea si acuratetea dozarii reduc costurile si riscul ca produsele sa se deterioreze prin utilizarea unei cantitati mari de substante chimice. Dozarea digitala continua elimina pornirile si opririle frecvente si asigura pompei o viata mai lunga.

Gama include si pompe mecanice pentru dozare, capabile sa dozeze debite pana la 8000 l/h si sa lucreze cu presiuni de pana la 200bar in aplicatii speciale.
Click pentru mai multe detalii: Smart Digital

Grundfos Group. Rezultate 2013: crestere si profit
In anul 2013, Grupul Grundfos a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 2,9%, atingand 23,3 miliarde coroane daneze (DKK) prin comparatie cu cifra de 22,6 miliarde DKK inregistrata in anul 2012.

Am investit si mai mult in Departamentul de Cercetare si Dezvoltare, datorita angajamentului nostru de a ne concentra pe solutii eficiente energetic. Pe parcursul anului trecut s-au alocat de 1,3 miliarde DKK pentru dezvoltarea de noi tehnologii.

De asemenea, numarul de angajati a crescut, ajungand la 18776, cu 792 de angajati mai multi decat in anul 2012.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa cititi Raportul Grupului Grundfos.

www.grundfos.ro
 

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video