Sala de curs complet renovata de Wilo Romania pentru studentii Facultatii de Inginerie a Instalatiilor din Bucuresti

346 vizualizari
wilo
Distribuie pe

Incepand cu luna noiembrie 2015, studentii din cadrul Facultatii de Inginerie a Instalatiilor (UTCB) beneficiaza de o sala de curs complet renovata.

Wilo Romania a sprijinit financiar modernizarea celei mai mari sali de curs din cadrul facultatii, aceasta avand o suprafata de 180 mp si 90 de locuri. Sala a fost complet renovata, de la zugravit, pana la mobilier nou si aparatura multimedia.

De asemenea, Wilo Romania pune la dispozitia studentilor si informatii tehnice despre pompele Wilo, iar cateva din cele mai importante modele au fost expuse in aceasta sala.

Astfel, viitorii specialisti in domeniul instalatiilor, dar si cadrele didactice, vor beneficia de un spatiu modern, atractiv si bine dotat pentru desfasurarea activitatii.

„Parteneriatul dintre Wilo Romania si Facultatea de Inginerie a Instalatiilor reprezinta viziunea companiei atat la nivel de grup, dar si local, de a veni in sprijinul specialistilor din domeniu, educatia fiind una din directiile in care Wilo investeste continuu si careia noi ii acordam o importanta deosebita” – Alin Gorga, director general Wilo Romania.

 

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video