PowerUP! by InnoEnergy, cea mai mare competitie de finantare din domeniul energiei sustenabile da startul inscrierilor pentru companiile din Romania

277 afisari
Finanțare de până la 150,000 Euro pentru fiecare proiect câștigător

Folosirea energiei solare pentru reducerea costurilor de încălzire a clădirilor, a pompelor de căldură și un adaptor de căldură brevetat sau un proiect care să permită reducerea consumului de energie prin dispozitive de răcire? Care dintre soluțiile de mai sus vi se pare mai inovatoare? Acestea sunt doar câteva dintre temele câștigătoare ale ediției PowerUp! By InnoEnergy* de anul trecut.

Dacă vrei să faci parte din cea de-a treia ediție a celei mai mari competiții dedicate sectorului energiei sustenabile, începând cu 19 iunie 2017 și până pe 11 septembrie 2017, îți poți înscrie proiectul. Din competiție fac parte 23 de țări din Europa Centrală și de Est, dar și din zona Baltică sau Mediterană. Detalii complete poți găsi pe site-ul dedicat powerup.innoenergy.com

Competiția oferă o oportunitate imensă pentru start-up-urile inovatoare din Europa de Est atât prin executarea și dezvoltarea proiectelor, dar mai ales, pentru a se afirma la nivel global. Mai mult decât atât, inițiatorul proiectului alocă o finanțare de până la 150 000 Euro pentru fiecare proiect câștigător.

”Platforma PowerUp! oferă oportunitatea de a pune în practică unele idei fără ca acestea să treacă neobservate. Proiectul reprezintă o mare contribuție în dezvoltarea inovației în sectorul energiei sustenabile din Europa Centrală și de Est. Tehnologiile câștigătoare, dar și alte idei care vor putea fi puse în aplicare, vor ajuta la protejarea mediului înconjurător și, de asemenea, după promovarea lor, ar putea avea un impact global cu ajutorul InnoEnergy”, menționează Jakub Miler, organizatorul competiției și CEO InnoEnergy Poland Plus.

PowerUp! creează multiple oportunități și deschide multe uși. Acest lucru poate fi confirmat de câștigătorii de anul trecut al concursului: PolarSol din Estonia, PleioneEnergy din Grecia, GreenerGizer din Ungaria sau Bin-E din Olanda.

Câștigătorii vor beneficia de susținere financiară precum și acces la acceleratorul Highway® by InnoEnergy, pentru a-și transforma ideile și proiectele în realitate. Acest proiect le oferă tinerilor antreprenori acces la programe de instruire în domeniul afacerilor, la programe de îndrumare pentru angajați, precum și la potențiale finanțări. Mai mult decât atât, permite accesul permanent la cei mai mari 150 parteneri care operează în sectorul energiei, facilitând astfel intrarea rapidă pe piața globală.

Marea finală va avea loc în toamna acestui an în Budapesta, iar cele 15 semi-finale regionale vor fi precedate de workshop-uri intense. Echipele vor avea oportunitatea de a lucra la cele mai mici detalii ale proiectelor și să le prezinte experților și investitorilor. Aceste întâlniri constituie o șansă unică pentru participanți să își stabilească contactele de business, sa stârnească atenția și curiozitatea mass-media, în timp ce se contribuie la consolidarea unei poziții puternice pe piața energiei sustenabile din această regiune a Europei.

Cum te inscrii?
Pentru a participa la această competiție, trebuie să urmezi pașii de mai jos:

- Încarci un proiect care are ca temă energia sustenabilă
- Îți stabilești un prototip
- Îți creezi o echipă solidă
- Completezi fiecare pas al formularului de pe site: powerup.innoenergy.com

Care e perioada de înregistrare a proiectelor?
Îți poți încărca ideile inovatoare începând cu 19 iunie până pe 11 septembrie 2017.

”Scopul nostru principal este să sprijinim inovația din sectorul energiei. Oferim suport pentru fiecare nivel de dezvoltare – începând cu ideea, până la livrarea produsului final către destinatari. Datorită parteneriatului nostru, construim conexiuni în întreaga Europă, unind absolvenți cu angajatori, inventatori, industrii, și cercetători cu companii,” mai explică Jakub Miler.

Competiția a crescut foarte mult în cei trei ani de la lansare, noi țări alăturându-se în fiecare an. InnoEnergy invită start-up-uri și antreprenori din 23 de țări din Europa Centrală și de Est să ia parte la cea de-a treia ediție a PowerUp! 2017. Dintre țările participante menționăm România, Ungaria, Moldova, Grecia, Bulgaria, Georgia, Muntenegru, Latvia, Serbia, Lituania, Turcia, Ucraina, Olanda, Cipru și Slovacia.

InnoEnergy reprezintă motorul inovator în energie sustenabilă în întreaga Europă
Susținem și investim în inovație în orice etapă și la orice nivel de activitate – de la sălile de clasă la clienți. Cu ajutorul partenerilor noștri, construim conexiuni în întreaga Europă, aducând laolaltă inventatori și industrie, antreprenori și piețe, absolvenți și angajatori, cercetători și companii.

Activăm în trei domenii esențiale ale inovației:
1. Educație, pentru a ajuta la crearea unei forțe de muncă informate și ambițioase, care înțelege cerințele durabilității– pentru viitorul domeniului.
2. Proiecte inovatoare pentru a aduce laolaltă și a crea o colaborare de idei, inventatori și industrie, care să genereze produse și servicii viabile din punct de vedere comercial, cu rezultate reale.
3. Servicii de creare de afaceri pentru a-i ajuta pe antreprenori și start-up-uri care creează afaceri durabile să se dezvolte rapid și să contribuie la ecosistemul energetic global.
Împreună, activitatea noastră creează și pune în legătură fiecare element al structurii de rezistență a industriei energiei durabile de care are nevoie Europa pentru a accelera dezvoltarea soluțiilor de piață și pentru a crea un mediu fertil în care putem vinde rezultate inovative ale muncii noastre.
InnoEnergy a fost înființată în 2010 și este sprijinită de Institutul European de Inovație și Tehnologie (EIT).

Contact InnoEnergy Romania:
* In 2015 și 2016, competiția a fost organizată sub numele de KICkoOff by Inno Energy. Te așteptăm să ne urmărești si pe canalele de social media: Facebook și Twitter, și să vezi detalii despre finala de anul trecut aici:
Grand Finale 2016.

Aboneaza-te la newsletter-ul InstalNews

Fii la curent cu toate noutatile, schimbarile, promotiile si evenimentele din lumea instalatiilor.

Ma abonez

DIN ACEEASI CATEGORIE

Situri Partenere: