Aerteknika

Cea de-a opta editie a concursului de design jumpthegap a debutat la Moscova

A opta ediție a concursului de design jumpthegap
vizualizari
 • Odată cu prezentarea concursului de design Roca International jumpthegap® de la Moscova, pe 10 octombrie 2018, a început și perioada de înscrieri.
 • În cele șapte ediții anterioare, concursul a avut, în total, peste 20.600 de participanți din 134 de țări, devenind un punct de referință global în competițiile de design.
 • Căutând noi concepte inovatoare și sustenabile pentru spațiul de baie al viitorului, concursul promovat de Roca este o platformă pentru tinerii arhitecți și designeri dornici să își demonstreze talentul.

Cea de a opta ediție a competiției internaționale de design jumpthegap®, promovată de Roca, a fost prezentată pe data de 10 octombrie 2018, în cadrul unui eveniment găzduit de Muzeul de Arhitectură de Stat Schusev din Moscova (Rusia). Cu această ocazie, au fost dezvăluite toate detaliile noii ediții a concursului și s-au deschis oficial înregistrările pe website-ul oficial al competiției.

Cunoscută la nivel mondial, competiția pune la dispoziție o platformă unde studenții și profesioniștii din arhitectura și design-ul internațional, cu vârsta sub 40 de ani, își pot demonstra talentul oferind soluții conceptuale, sustenabile și inovatoare pentru spațiile de baie din viitor. De la prima ediție din 2004, jumpthegap® a avut sprijinul BCD Barcelona Centre de Disseny (Centrul de Design din Barcelona), având peste 20,600 de participanți din 134 de țări din toată lumea, de-a lungul celor șapte ediții.

Categorii și premii

Trei premii vor fi acordate în cadrul concursului: la categoria Profesori și Studenti există un premiu de 10.000 € pentru fiecare; premiul special de sustenabilitate We Are Water ajunge la 6.000 €.

Toate detaliile competiției pot fi găsite pe pagina oficială: www.jumpthegap.net

Adauga Comentarii

Basic HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
 • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
 • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

 

Metalshow&TIB 2019

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare