Cele mai frecvente greseli pe care le faci cand vine vorba de igiena toaletei

451 vizualizari
wirquin
Distribuie pe

Și tu faci aceste greșeli, fără să-ți dai seama! WIRQUIN România te învață cum să îți protejezi sănătatea

Curățenia în locuință este esențială, când ne dorim să ne bucurăm de o viață sănătoasă. Totuși, când vine vorba de igiena păstrată în baie, există câteva greșeli pe care le facem, fără să ne dăm seama. WIRQUIN România vine cu o soluție utilă care te ajută să scapi de grija bacteriilor și a microbilor ce ar putea pune în pericol sănătatea întregii tale familii.

Știai că pe capacul de WC sălășluiesc în jur de 50 de bacterii pe fiecare centimetru pătrat, printre care s-ar putea afla și E-coli și stafilococul auriu? Sună dezgustător, însă această problemă reală îți poate pune serios sănătatea în pericol.

Iată care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le faci când vine vorba de igiena toaletei:

1. Lași capacul de WC ridicat când tragi apa la toaletă

Bacteriile, virusurile și particulele de mizerie din toaletă se răspândesc în aer, contaminând obiectele din baie, cum ar fi chiuveta, hârtia igienică, prosopul și chiar periuța de dinți.

2. Uiți, uneori, să te speli pe mâini înainte și după folosirea toaletei

Spălarea atentă a mâinilor, înainte și după folosirea toaletei, reprezintă una dintre modalitățile importante ce vizează răspândirea germenilor patogeni.

3. Prea mulți dezinfectanți toxici

Îți dorești să câștigi “lupta” cu bacteriile și ajungi să investești, frecvent, în fel de fel de soluții de curățare și în dezinfectanți. Studiile realizate de-a lungul timpului de cercetătorii din străinătate au arătat că unele substanțe sunt foarte toxice, fiind asociate chiar și cu riscul apariției unor boli pulmonare extrem de grave.

4. Pui peria de toaletă umedă în suportul ei, după fiecare utilizare

Este de notorietate faptul că umezeala favorizează multiplicarea bacteriilor. Ideal ar fi ca peria de WC să fie dezinfectată după fiecare utilizare, apoi lăsată lângă vasul de toaletă până se usucă.

O soluție la îndemâna oricui

WIRQUIN România te ajută să scapi de grija temutelor bacterii cu ajutorul unui sistem revolutionar, format din două obiecte sanitare antibacteriene, și anume un capac și un rezervor de toaletă de ultimă generație. “Este vorba despre două articole sanitare eco-friendly, realizate dintr-un material biodegradabil. În timpul procesului de producție, în acestea este încorporat un aditiv care conferă proprietăți antibacteriene și care nu afectează în niciun fel sănătatea oamenilor. Produsele noastre împiedică apariția și dezvoltarea bacteriilor pe suprafețele lor, pe toată durata utilizării. În plus, rezervorul de toaletă este dotat cu un mecanism electronic ingenios de acționare a apei, fiind astfel evitat contactul mâinilor cu respectivul produs”, a declarat Mihai Popovici, director Dezvoltare WIRQUIN România, companie prezentă pe piața națională încă din anul 1999.

Un alt aspect esențial este acela că la fiecare 10.000 de cicluri de apă, cele două produse revoluționare garantează o dezinfecție eficientă a grupurilor sanitare. Aditivul antibacterian prezent în componența capacelor și rezervoarelor WIRQUIN respectă standardele ISO 22196 privind evaluarea activității antibacteriene a materialelor plastice, figurând și în inventarul Agenției pentru Protecția Mediului din SUA și în cel al Administrației Americane pentru Medicamente, precum și în regulamentul UE cu privire la produsele biocide.

Avantajele folosirii articolelor sanitare antibacteriene marca WIRQUIN sunt recunoscute și de medicii cu experiență. “Din grijă pentru întreaga familie și pentru că este mai bine să prevenim decât să tratăm, vă recomand produsele antibacteriene create de WIRQUIN, care țin microbii la distanță și previn îmbolnăvirea!”, a afirmat dr. Ioana Ștefănică, medic pediatru și medic de familie.

Produsele WIRQUIN România, ideale pentru școli și spitale

În ultimii ani, în atenția opiniei publice au ajuns numeroase exemple de focare de infecție apărute în școli și grădinițe, dar și de infecții nosocomiale. “În zonele intens populate, riscul apariției unei infecții este destul de mare, însă poate fi eliminat prin montarea unor produse antibacteriene marca WIRQUIN. Pe lângă existența aditivului antibacterian, este important și faptul că apa este acționată fără a atinge vreun buton, astfel că se elimină riscul ca un copil sau o persoană bolnavă să intre în contact cu bacteriile din jur”, a precizat Mihai Popovici, director Dezvoltare WIRQUIN România.

*WIRQUIN România este parte a WIRQUIN Group, producător internațional de echipamente sanitare inovatoare. Compania a fost înființată în anul 1977, în Franța, ca un business de familie, pentru a îmbunătăți confortul și igiena în domeniul articolelor sanitare și al accesoriilor pentru baie, toalete și bucătării. Grupul este prezent acum în 75 de țări printre care Marea Britanie, Rusia sau China. În fiecare an, compania investește 5% din cifra de afaceri în cercetare și dezvoltare. Printre produsele revoluționare Wirquin se află sistemul „The 3/6 Litres”, care reduce consumul de apă la toaletă cu până la 40.000 de litri pe an, și conducta de WC reglabilă „Soupless”. Produsele și echipamentele grupului se găsesc în cele mai mari unități comerciale de profil din România, precum Dedeman, Leroy Merlin, Bricostore, Praktiker sau Hornbach.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video