China a instalat si modernizat peste 50.000 de toalete in cadrul "Revolutia toaletei"

160 vizualizari
Revoluția toaletei China
Distribuie pe

China a instalat sau modernizat 52.485 de toalete din 2015 până la sfârșitul lunii aprilie a acestui an, realizând "Revoluția toaletei" la nivel național, o iniţiativă care are ca scop stimularea turismului şi creşterea ponderii acestui sector în cadrul dezvoltării economice.

Cifrele au fost furnizate de către Administrația Națională a Turismului din China (CNTA) într-un raport intitulat "Progresul revoluției toaletei" din 26 mai.
Numărul a reprezentat 92,7% din planul oficial pe care guvernul l-a anunțat pentru cei trei ani până în 2017. China a lansat o revoluție a toaletei în întreaga țară în 2015, cu scopul de a schimba imaginea toaletei  și de a le aduce la anumite standarde.

Toaletele din provincie și din zonele turistice aveau o reputație proastă. În zonele turistice, vizitatorii au fost deranjaţi de toaletele insuficiente, condițiile neigienice și lipsa de lucrători sanitari.

CNTA a spus, odată cu lansarea campaniei în 2015, că va face toaletele pentru turiști să atingă standarde de trei stele.
Până la sfârșitul anului 2017, China a construit sau modernizat cu mult peste obiectiv, a declarat raportul CNTA.
Un sondaj recent a arătat că oamenii au resimțit impactul campaniei, peste 80% din turisti au găsit toaletele satisfăcătoare, față de 70% în 2015.

Beijingul are în plan construirea sau repararea a 64.000 de toalete publice în intervalul 2018-2020, ca parte din ''revoluția toaletelor''.

https://www.hannovermesse.de

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 54.285 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.031 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video