Kludi New Waves detaliile rafinate care fac diferenta

77 vizualizari
kludi new waves
Distribuie pe
Baia casei reprezinta de cele mai multe ori oaza de liniste in care te relaxezi dupa o zi lunga petrecuta in oras. Pentru ca toate aceste momente sa fie cu adevarat reusite, ai nevoie de liniste absoluta. Gama de baterii de baie Kludi New Waves iti asigura intotdeauna seri perfecte, lipsite de surprize neplacute.

Daca sunteti adeptii serilor romantice, puteti opta pentru varianta cu frapiera – sampania va fi intotdeauna la indemana. In plus, bateriile pentru cada din gama New Waves au atasat si o etajera, foarte utila pentru depozitarea gelului de dus si a lotiunilor indispensabile pentru o baie perfecta.

Kludi, producatorul de baterii de lux pentru baie si bucatarie, aduce prin gama Kludi New Waves o inovatie in domeniul obiectelor sanitare: cel mai mic cartus termostatat din lume.

Prin integrarea celui mai mic cartus termostatat din lume in gama Kludi New Waves, procesul indelungat si neplacut de reglare a apei pentru a obtine temperatura perfecta a luat sfarsit. Noul model pastreaza temperatura apei constanta, indiferent de fluctuatiile din retea si nu lasa loc pentru situatii imprevizibile.

Avand un design minimalist, bateriile Kludi New Waves se potrivesc perfect in orice decor, fie ca ati ales o baie neutra sau una in culori puternice. Formele clare si dinamice ale bateriilor ofera deopotriva linistea si energia de care avem nevoie atunci cand ajungem acasa.

Vestea buna pentru cei care doresc sa-si asorteze bateriile din baie cu cele din bucatarie este ca gama Kludi New Waves include si baterii de bucatarie.


Despre Kludi
KLUDI este lider de piata in segmentul bateriilor de bucatarie in Germania si Austria. Fondata in Germania in anul 1926, compania are in prezent peste 1000 angajati in toata lumea si o cifra de afaceri de aproximativ 100 milioane de euro. Kludi dezvolta si produce baterii de lux pentru baie si bucatarie, sisteme de dus si accesorii pentru baie precum si baterii medicale pentru clinici. Kludi detine fabrici in Germania, Austria, Ungaria, Polonia, un joint-venture Kludi-RAK in Emiratele Arabe Unite si centre de comercializare in Romania, Germania, Austria, Olanda, Franta, Polonia, Ungaria, Elvetia, Cehia, Slovacia, Rusia, Dubai, Thailanda. Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati www.kludi.ro

Pentru informatii despre Kludi Romania va rugam sa o contactati pe Raluca Munteanu, PR Manager GolinHarris, la adresa rmunteanu@golinharris.com sau la telefon 0742.100.657


 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 33.000 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 900 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video