KLUDI SLIM.BOXX - noul concept în ceea ce privește instalarea în perete

59 vizualizari
KLUDI SLIM.BOXX
Distribuie pe
  • Subțire după nume, subțire prin natură: setul de instalat KLUDI SLIM.BOXX are una dintre cele mai plate și mai mici rozete de pe piață.
  • Adâncimea redusă, deosebit de ușor de instalat, de doar 75 milimetri, permite, de asemenea, montarea cutiei subțiri în pereți
  • Scurtarea mantalei de elastomer cu un cuțit în loc de un ferăstrău, asigurând o etanșare perfectă
  • Opțiune de compensare a erorii de montaj cu o de rotație de șapte grade
  • Ambalajul este 100% ecologic
  • Disponibil din iulie 2023

Tendința către bateriile de baie montate în perete continuă. Astăzi, majoritatea instalatorilor care lucrează în clădiri noi sau care desfășoară lucrări ample de renovare recomandă bateriile montate în perete. Deoarece acestea ocupă mai puțin spațiu decât bateriile montate pe perete, permit o mai mare flexibilitate în ceea ce privește designul – un bonus în băile mici, care rămân foarte puține în prezent.

kludi slim.boxx

Proiectat de specialistul în baterii din Sauerland, KLUDI (www.kludi.com), noul SLIM.BOXX este o îmbunătățire multi-optimizată a favoritului KLUDI FLEXX.BOXX – stabilește noi repere în sectorul echipamentelor sanitare în ceea ce privește flexibilitatea. Rozetele elegante incluse în setul de ornamente au doar șapte milimetri înălțime – iar diametrul lor a fost de asemenea redus semnificativ.

„Aceasta face ca rozetele SLIM.BOXX să fie unele dintre cele mai plate și mai mici de pe piață”, afirmă Arndt Papenfuss, Director de Marketing al grupului KLUDI. Arhitecții și designerii de interior apreciază faptul că seturile de instalare în perete KLUDI se îmbină acum și mai discret în întregul design de interior al băii.

kludi slim.boxx

Instalare într-un gips-carton? KLUDI a reușit!

Versiunea 2023 a unității de instalare încastrate de la KLUDI aduce beneficii și mai mari, aceasta este mai plată și mai mică decât produsele comparabile de la producătorii competitori. Brandul premium din Sauerland pentru accesorii pentru baie și bucătărie a redus, de asemenea, adâncimea de instalare a SLIM.BOXX. Acum este deosebit de ușor de instalat la doar 75 de milimetri – inclusiv un spațiu liber de 30 de milimetri. „Probabil că este imposibil din punct de vedere tehnic să o reducem în continuare”, susține cu încredere Directorul de marketing Arndt Papenfuss. Acest lucru face din cutia inovatoare încastrată soluția perfectă atunci când bateriile sunt instalate în gips-carton subțire.

kludi slim.boxx

Lucrări mai ușoare pentru profesioniști

Când a dezvoltat SLIM.BOXX, specialistul în baterii din Menden s-a concentrat pe optimizarea în continuare a ușurinței de asamblare și instalare. Avantajul cheie al noii cutii încastrate este posibilitatea de a compensa un decalaj de rotație de până la șapte grade în timpul instalării.

Pentru a face acest lucru, instalatorul scoate pur și simplu știfturile de poziționare pre-asamblate care facilitează instalarea unității funcționale într-o poziție perfect orizontală. Un alt bonus: spre deosebire de produsele concurenților, carcasa poate fi redusă cu ușurință la dimensiuni cu ajutorul unui tăietor. Acest lucru se datorează faptului că carcasa este realizată din cauciuc, renumit pentru impermeabilitatea excelentă. Alte cutii încastrare de pe piață sunt adesea fabricate din mai multe componente realizate din plastic dur, termorigid, care este predispus la rupere și necesită mult timp pentru a le reduce la dimensiune.

„La sfârșitul zilei, aceste avantaje ajută la ușurarea muncii instalatorilor profesioniști, economisind atât timp, cât și bani”, explică Arndt Papenfuss. „Se merită faptul că ascultăm cu atenție ceea ce spun partenerii noștri de pe piață și luăm în serios sugestiile lor pentru îmbunătățirea produselor.

kludi slim.boxx

100% ecologic

KLUDI SLIM.BOXX răspunde, de asemenea, cererii actuale de durabilitate într-un mod special. Ca și în cazul tuturor produselor lansate începând cu 2019, KLUDI nu mai folosește plastic în materialele sale de ambalare. În schimb, compania mijlocie insistă pe alternative 100% compostabile, pe bază bio. Pe lângă ambalare, KLUDI a redus și cantitatea de plastic folosită în produsul în sine. De exemplu, țeava de susținere a SLIM.BOXX este realizată dintr-un compozit lemn-plastic. De asemenea, KLUDI echipează SLIM.BOXX cu o husă de carton realizată din hârtie reciclată.

kludi

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video