LG Hausys lanseaza HI-MACS® Ultra-Thermoforming: Inovatie revolutionara ce impinge la limite designul materialelor compozite acrilice

168 vizualizari
HI-MACS® Ultra-Thermorforming
Distribuie pe

Ca întotdeauna în prim-planul inovației, HI-MACS beneficiază de infrasturctura, de înalta tehnologie și de experiența de dezvoltare a LG Group ce produce în mod regulat inovații uimitoare.

Recent LG Hausys a lansat HI-MACS Ultra-Thermoforming, o formulă inovatoare a materialului care împinge granițele de modelare a suprafeței solide acrilice la un nou nivel. Avand cu 30% mai multe capacități termoplastice, este cea mai mare inovație din istoria materilalelor composite acrilice de când acestea au început să fie produse, la începutul anului 1967.

Formula inovativă permite în mod concret o îndoire mult mai accentuată: astfel, raza minimă la care placa de grosime 12 mm se îndoaie devine 18 mm (anterior 50 mm), deschizând noi perspective în design. Noul produs este mai flexibil în procesul de termoformare, lucru ce permite arhitecților să creeze curbe mai accentuate și modele organice. Curbele mult mai accentuate pot fi realizate acum fără a compromite proprietățile materialului. HI-MACS rămâne rezistent și ușor de prelucrat.

Calitatea net superioară  a noii formule este utilă nu numai în designul de mobilier care implică de multe ori detalii complicate, dar și în designul de bucătării și băi. Astfel, raza largă a  chiuvetelor termoformate, de exemplu, poate fi diminuată semnificativ, îmbunătățind mărimea chiuvetei și designul său estetic.

Noul HI-MACS Ultra-Thermoforming este produs în culoarea Alpine White, placă oferită la grosimea de 12 mm într-o dimensiune de 760 x 3680 mm și potrivită atât pentru utilizarea în interior, cât și în exterior. Condițiile de garanție sunt aceleași ca și pentru celelalte produse HI-MACS. Imaginația este acum singura limită de proiectat.

HI-MACS Piatră Acrilică Naturală de la LG Hausys

Igienic și ușor de curățat, HI-MACS este foarte rezistent împotriva zgârieturilor, umezelii și petelor, motiv pentru care este folosit din ce în ce mai des pentru proiecte atât de interior, cât și de exterior, mobilier, blaturi de bucătărie și baie și în arhitectura fațadelor de exterior.

HI-MACS este un material omogen în a cărui structură regăsim elemente naturale, minerale și acrilice de cea mai bună calitate și este perfect pentru contactul cu alimentele datorită suprafeței non-poroase ce previne acumularea de murdărie și bacterii. Această proprietate îl face foarte potrivit pentru aplicații în domeniul alimentației publice și HO-RE-CA.

Fiind termoformabil, HI-MACS este un produs ideal pentru crearea de linii fluide și forme organice, poate fi prelucrat dintr-o bucată fără îmbinări vizibile, rezultând astfel un element singular continuu, monolitic ce pare a fi realizat dintr-o singură bucată de material.

ultra_thermoforming material

HI-MACS oferă posibilități nelimitate drept soluții de acoperire a suprafețelor, dar de asemenea inspiră și mințile creative din întreaga lume, precum: Zaha Hadid, Jean Nouvel, Rafael Moneo, Karim Rashid și David Chipperfield. Aceștia au realizat proiecte fabuloase folosind HI-MACS de la bucătării la băi, inclusiv obiecte decorative în hoteluri, muzee, centre comerciale și de asemenea pe exteriorul fațadelor.

Nenumărate certificate recunoscute pe plan internațional atestă calitatea HI-MACS în termeni ecologici, de igienă și de rezistență la foc, fiind prima suprafață solidă de pe piață care primește Certificatul European de Aprobare Tehnică (ETA) pentru Alpine White S728.

HI-MACS oferă cea mai lungă garanție de pe piață, cu o garanție de 10+5 ani ani pentru produsele fabricate de membrii Quality Club.

Designul HI-MACS® Ultra-Thermorforming poate fi descoperit în clipul video de mai jos.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video