Nu alegeti o locuinta noua... modernizati locuinta actuala!

79 vizualizari
SFA Saniflo
Distribuie pe
SFA SANIFLO va arata cum puteti aduce imbunatatiri si astfel sa cresteti valoarea locuintei actuale chiar si in timpul crizei economice.
 
Criza economica pe care o simtim la nivel mondial in aceasta perioada nu trebuie sa afecteze si confortul locuintei dvs. Mutarea intr-o locuinta noua ar fi ideala, insa implica costuri destul de mari.
In loc sa va mutati intr-o locuinta noua, luand in calcul costuri majore, de ce nu modernizati locuinta actuala cu o investitie minima?
 
instiHD
Cu sistemele de tocare si pompare de la SFA, puteti alege chiar dvs locul unde sa instalati un WC suplimentar sau chiar o baie ori bucatarie completa. Echipamentele SFA SANIFLO va ajuta sa scapati de limitarile impuse de sistemele clasice de canalizare si va permit sa evacuati apele uzate prin tevi de diametre mici (22-32 mm), fara a fi necesare lucrari de instalare majore.
Asta inseamna ca puteti monta obiecte sanitare departe sau chiar sub nivelul conductei principale de canalizare. Teava de evacuare, de diametru mic, poate fi foarte usor mascata, iar cu ajutorul sanipompelor SFA, se pot evacua apele uzate la distante de pana la 10 m vertical sau 100 m orizontal, ori o combinatie intre cele doua.
 
In ultimul timp, tot mai multi proprietari sau constructori, care au efectuat astfel de modernizari utilizand produsele SFA SANIFLO, au declarat ca realizarea proiectului pe care si-l propusesera nu ar fi fost posibila fara utilizarea unui produs SFA.
De acum, gratie sanipompelor SFA, puteti amenaja o baie sau o bucatarie in orice loc din casa: de ex. in locul unui dormitor, in spatiul nefolosit de sub scari, intr-un garaj sau chiar la un subsol. SFA SANIFLO este piesa care lipsea in modernizarea si implicit in sporirea confortului si valorii locuintei dvs.
 
 
Pentru mai multe informatii despre produse si manuale de instalare va rugam sa vizitati site-ul www.saniflo.ro

Grupul SFA, companie franceza, este inventatorul – acum peste 50 de ani – al sistemelor de tocare si pompare a apelor uzate provenite de la obiectele sanitare si lider mondial pe segmentul productiei si vanzarii de astfel de echipamente, prin intermediul celor 22 de filiale si peste 60 de parteneri din intreaga lume.

SFA este solutia!

SFA SANIFLO SRL
Str. Leonard Nicolae nr. 2A, Timisoara 300454
Tel.: 0256 245 092, Fax: 0256 245 029
Email: info@saniflo.ro


www.saniflo.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video