novapex

 

Nu alegeti o locuinta noua... modernizati locuinta actuala!

SFA Saniflo
vizualizari
SFA SANIFLO va arata cum puteti aduce imbunatatiri si astfel sa cresteti valoarea locuintei actuale chiar si in timpul crizei economice.
 
Criza economica pe care o simtim la nivel mondial in aceasta perioada nu trebuie sa afecteze si confortul locuintei dvs. Mutarea intr-o locuinta noua ar fi ideala, insa implica costuri destul de mari.
In loc sa va mutati intr-o locuinta noua, luand in calcul costuri majore, de ce nu modernizati locuinta actuala cu o investitie minima?
 
instiHD
Cu sistemele de tocare si pompare de la SFA, puteti alege chiar dvs locul unde sa instalati un WC suplimentar sau chiar o baie ori bucatarie completa. Echipamentele SFA SANIFLO va ajuta sa scapati de limitarile impuse de sistemele clasice de canalizare si va permit sa evacuati apele uzate prin tevi de diametre mici (22-32 mm), fara a fi necesare lucrari de instalare majore.
Asta inseamna ca puteti monta obiecte sanitare departe sau chiar sub nivelul conductei principale de canalizare. Teava de evacuare, de diametru mic, poate fi foarte usor mascata, iar cu ajutorul sanipompelor SFA, se pot evacua apele uzate la distante de pana la 10 m vertical sau 100 m orizontal, ori o combinatie intre cele doua.
 
In ultimul timp, tot mai multi proprietari sau constructori, care au efectuat astfel de modernizari utilizand produsele SFA SANIFLO, au declarat ca realizarea proiectului pe care si-l propusesera nu ar fi fost posibila fara utilizarea unui produs SFA.
De acum, gratie sanipompelor SFA, puteti amenaja o baie sau o bucatarie in orice loc din casa: de ex. in locul unui dormitor, in spatiul nefolosit de sub scari, intr-un garaj sau chiar la un subsol. SFA SANIFLO este piesa care lipsea in modernizarea si implicit in sporirea confortului si valorii locuintei dvs.
 
 
Pentru mai multe informatii despre produse si manuale de instalare va rugam sa vizitati site-ul www.saniflo.ro

Grupul SFA, companie franceza, este inventatorul – acum peste 50 de ani – al sistemelor de tocare si pompare a apelor uzate provenite de la obiectele sanitare si lider mondial pe segmentul productiei si vanzarii de astfel de echipamente, prin intermediul celor 22 de filiale si peste 60 de parteneri din intreaga lume.

SFA este solutia!

SFA SANIFLO SRL
Str. Leonard Nicolae nr. 2A, Timisoara 300454
Tel.: 0256 245 092, Fax: 0256 245 029
Email: info@saniflo.ro


www.saniflo.ro

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

 

ajutor instalator

 

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

Real Estate & Construction Forum 2019