novapex

 

Roca a prezentat «Noi orizonturi» pentru spatiul baii, la ISH Frankfurt 2015

Roca la ISH 2015
vizualizari

Colectia Inspira, noul material FINECERAMIC®, solutiile personalizate SURFEX® si expertiza globala prezentata in zona Toaletelor sunt doar cateva dintre noutatile pe care Roca le-a adus la targuI ISH 2015, desfasurat recent la Frankfurt.
Roca a ramas fidela motivatiilor sale bazate pe inovatie, design, performanta si durabilitate si a pastrat aceste concepte in noile solutii pentru spatiul baii prezentate la ISH.
ISH este cel mai important targ international in industria spatiilor de baie, iar in acest an Roca a invitat vizitatorii sa intre in lumea „Noi Orizonturi: Spatiul baii. Emotii. Solutii”, prin care a prezentat noi valente ale versatilitatii, designulului, calitatii in procesul de fabricatie.

Colectia Inspira si FINECERAMIC®: O combinatie de vis
Colectiile Roca pentru spatiul baii reprezinta un sistem usor de manevrat, cu solutii individuale pentru a satisface nevoi particulare. Noua colectie Inspira ofera versatilitate, eficienta si performanta intr-o gama de produse care acopera toate nevoile dintr-o baie. Colectia include cele mai relevante trei forme in designul de baie: rotund, rotunjit si patrat, perfect compatibile intre ele pentru a oferi nenumarate posibilitati de personalizare si accesibilitate in baie.

Noile materiale produse de Roca sunt deosebit de importante in aceasta colectie: Colectia Inspira include bazine practice si sofisticate din FINECERAMIC®, materialul de inalta calitate exclusiv de la Roca, ce permite o mai mare precizie, detalii sofisticate in design si linii care nu au fost posibile anterior. Unitatile produse sunt mai usoare si cu pana la 30% mai puternice fata de argila refractara conventionala, dar si igienice si rezistente la produsele de curatare abrazive.

Toate toaletele si bideurile din gama Inspira au fost dezvoltate pentru a raspunde cerintelor pietei. Toaletele cu sistem de prindere in perete aduc acum si noua generatie de closete fara rama superioara cu un design integrat ce ofera fixare ascunsa, scaun si capac subtiri, facuta din materialul patentat de Roca, SUPRALIT®, un material rezistent din rasina fenolica, ce cresc si imbunatatesc nivelul de igiena, duritate si durabilitate fata de toaletele si capacele conventionale.

Expertiza globala in domeniul toaletelor
Roca este cel mai mare producator de toalete din lume. Prezenta sa la nivel global si patrimoniul de lunga durata aduc increderea si expertiza care vor continua sa inspire echipa de dezvoltare internationala pentru a optimiza tehnologiile prin inovare. Luptand continuu pentru cele mai bune solutii pentru fiecare piata, inovatiile noastre aduc, printre altele:
Roca Smart Toilets: O solutie avangardista de dus si toaleta integrate care ofera o experienta unica de bunastare, folosind tehnologii usor de utilizat si de mici dimensiuni, cu functii inteligente si complet personalizabile pentru confortul zilnic.
Noua generatie de toalete igienice fara rama de spalare, ce permit tragerea apei cu eficienta maxima si consum minim de apa. Pentru a fi in conformitate cu tendintele pietei si pentru a acoperi o gama mai larga, Roca a inclus acum aceasta optiune in colectiile sale Nexo, The Gap, Debba si noua colectie Inspira.
Toaleta inovatoare si usor de instalat Roca In-Tank® care integreaza rezervorul in vasul de toaleta.

Noile solutii pentru baterii si dusuri
Roca proiecteaza, dezvolta si produce intregul sau portofoliu de baterii in cele peste 10 fabrici de pe patru continente, la cel mai inalt nivel de calitate, folosind ultimele tehnologii pentru a creste nivelul de economisire a apei si energiei, a confort si sanatatii.
La ISH, Roca a prezintat noi linii si modele special concepute pentru a satisface cerintele speciale din spatiile publice, cum sunt spre exemplu L20-E si L90-E – baterii electronice care permit ca temperatura apei sa fie pre-stabilita si controlata. Alte noutati sunt Atlas, L90C si colectia Lanta, precum si colectiile de dus Raindream, Plenum si Deck care sunt echipate cu tehnologia Roca Cold Start si limitatori de debit, economisind apa si energie.

SURFEX ® si STONEX®: Trecerea catre solutii personalizate
Capacitatea de adaptare este una dintre principalele teme pentru Roca in zona dedicata de la la ISH 2015 „Made to measure”, unde Roca prezinta noile materiale SURFEX ® si STONEX®: optiunile perfecte pentru solutii personalizate care permit adaptarea produselor din baie la nevoile fiecarui spatiu.
Colectia Modo este prima care foloseste materialul SURFEX ®, made-to-measure, pentru bazine, cazi si cadite de dus. Designul atemporal merge mana-n mana cu calitatea remarcabila a materialului. Un sistem simplu ce permite configurarea in functie de nevoile si cerintele fiecarei bai. Colectia Modo include o combinatie optionala de toaleta cu bideu cu finisaj SURFEX®, avand acelasi aspect si textura ca si SURFEX® in sine. Prin aceasta colectie, Roca aduce o solutie completa pentru baie, intr-o finisare mata. De asemenea, caditele de dus Helios, Terran si cabina de dus Aerea, fabricate cu Roca STONEX®, pot fi personalizate la dimensiunile exacte dintr-o baie, oferind o solutie particularizata pentru orice spatiu.

Placile ceramice
Inspirata de cele mai stilate si elegante tendintele de design interior, Roca a prezentat noua serie exclusiva de placi ceramice Traveller si October, care reproduc pietre naturale, si Borneo si Botania, ce urmaresc eleganta naturala a lemnului. Ambele colectii aduc un nivel inalt de calitate potrivit atat pentru utilizarea in interior, cat si in exterior.
 

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:
Data publicarii: 5.06.2020
Valoarea estimata:
Data publicarii: 5.06.2020