Smart Cities of Romania 2017 aduce la discutii 37 de personalitati publice

94 afisari

Ediția 2017 a expo-conferinței Smart Cities of România, care concentrează cea mai mare comunitate smart city din România, aduce la prezidiu nu mai puțin de 37 invitați din domenii precum administrație publică locală și centrala, asociații profesionale, consultanta, IT&C etc. De asemenea, la discuții vor participa membrii celor mai importante asociații profesionale din administrația publică: Asociatia Municipiilor din Romania, Asociatia Oraselor din Romania, Asociatia Administratorilor Publici din Romania, precum și reprezentanți ai Senatului României, Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, Ministerului Cercetării și Inovării, Politehnicii București etc.

Smart Cities of Romania este un eveniment suport in cadrul European Week of Regions and Cities.

Evenimentul se desfășoară pe două zile, 10-11 octombrie la JW Marriott București și propune șase sesiuni tematice derulate în plen, precum și o zonă expoziționala. Tematica acoperă cele mai importante subiecte din domeniul smart city, de la strategie și tehnologii până la parteneriate și exemple de bune practici. Conferința aduce în prim plan domeniul mobilității urbane și al proiectelor de smart energy, precum și măsurile pentru reducerea emisiilor de carbon prin folosirea soluțiilor ITC prin creșterea eficienței de utilizare a infrastructurii de transport. Agenda completă a evenimentului poate fi poate fi găsită la adresa http://romaniasmartcities.ro/scor-national/program/

„Este timpul ca administrațiile publice din România să pună forța tehnologiei în slujba cetățenilor și să facă primii pași reali către guvernarea inteligentă. După ce la ultimele două ediții am dezbătut concepte și am analizat strategii de colaborare, în 2017 ne propunem o abordare concretă a proiectelor smart city, de la definirea cerințelor și obiectivelor, până la gestionarea achizițiilor și măsurarea rezultatelor. Astfel, vom afla de la cei care au început deja aventura smart city (în egală măsură beneficiari și furnizori de soluții), cum se conturează cele mai bune practici și care sunt cele mai dificile obstacole, atât la nivel de tehnologie cât și de proceduri și colaborare interdisciplinară,” afirmă Liliana Balici, reprezentanta consorțiului care organizează conferința Smart Cities of Romania.

Evenimentul se derulează sub egida Comisiei pentru învățământ, știință, tineret si sport si Comisiei pentru administrație publica si organizarea teritoriului a Senatului Romaniei, cu sprijinul și implicarea companiilor Dahua Technology, KMW Systems, Helinick, Siel Invest, Telekom, Honeywell, Huawei, Mastercard, Intrarom, Engie, Pegas, Romkatel, Renault, Parkomatic, Industrial Software, Asti International, Avitech, Life is Hard... La ediția 2016 a Smart Cities of România au fost prezente peste 500 de persoane din 27 de institutii publice, 10 asociatii profesionale, antreprenoriale si patronale, 30 de companii internationale si locale.
Pentru înregistrare acecsați http://romaniasmartcities.ro/scor-national/inregistrare/

Dana Morar
Marketing Manager Events
ITS Events Management
0724028020

Save

Aboneaza-te la newsletter-ul InstalNews

Fii la curent cu toate noutatile, schimbarile, promotiile si evenimentele din lumea instalatiilor.

Ma abonez

DIN ACEEASI CATEGORIE

Situri Partenere: