ABB scrie viitorul industriilor digitale la Targul de la Hanovra

87 vizualizari
Târgul de la Hanovra 2019, ABB
Distribuie pe

De la construirea fabricii viitorului la crearea formulei câștigătoare pentru mobilitatea electrică, ABB va prezenta modul în care tehnologiile digitale din ce în ce mai inteli-gente se reunesc pentru a transforma felul în care energizăm, producem, lucrăm, trăim și ne mișcăm.

  • Fabrica viitorului demonstrează modul în care ABB face astăzi din customi-zarea în masă o realitate 
  • Soluțiile inovatoare digitale ABB AbilityTM îmbunătățesc productivitatea în toate sectoarele industriale 
  • Va fi prezentată prima soluție a parteneriatului Dassault Systèmes, inclusiv tehnologia digitală avansată twin

În cadrul Târgului de la Hanovra din acest an, ABB va oferi o primă imagine a tehnologiilor colaborative și digitizare inovatoare, care se află în centrul transformării sale, în calitate de lider axat pe industriile digitale. Noul ABB este structu-rat pe patru business-uri antreprenoriale care oferă soluții inovatoare în domeniile Electrificării, Automatizării Industriale, Mișcării, Roboticii și Automatizării Discrete. Fiecare business este lider pe piața sa și va oferi o interfață unică clienților, maximizând în acest fel proximitatea și viteza.

În acest an, Suedia se află în centrul atenției ca și țară parteneră la Târgul de la Hanovra 2019. Cu patrimoniul său suedez datând din 1883, ABB este mândră să-și prezinte soluțiile industriale inteligente la nivel mondial atât la standul propriu, precum și la Pavilionul Suediei, care prezintă Suedia ca o seră pentru co-creație și inovare. Un punct forte al puterii de inovare a ABB este primul serviciu de transfer cu autobuze fără emisii, care va fi operat împreună cu Volvo pentru a trans-porta cu ușurință vizitatorii în jurul spațiului expozițional.

Târgul de la Hanovra 2019, ABB

Astăzi, mii de clienți de pe tot globul direcționează expertiza ABB către domeniul tehnologiei industriale digitale pentru a atinge noi niveluri de flexibilitate, eficiență și performanță care se află în centrul celei de-a Patrea Revoluții Industriale. Aceste tehnologii revoluționare sunt expuse la Târgul de la Hanovra din Germania în acest an și includ o fabrică a viitorului, care este răspunsul ABB în fața tendinței de customizare în masă, care afecteaza întreaga lume industrială.

Fabrica expusă evidențiază o linie de producție model care asamblează ceasuri de mână individuale, în timp real. O astfel de agilitate este esențială, deoarece permite producătorilor să aducă pe piață în mod rapid produse și soluții personalizate. O gamă largă de produse digitale flexibile și eficiente ale ABB face posibilă acest lucru: roboții colaborativi YuMi® oferă o precizie de neegalat în operațiunile de asamblare, în timp ce sistemul de transport flexibil SuperTrak orchestrează deplas-area în timp util a pieselor de la o stație la alta.

ABB AbilityTM, platforma digitală comună care oferă soluții personalizate pentru toate business-urile ABB, va fi evi-dențiată la Hanovra. ABB AbilityTM utilizează puterile de conectivitate în rețea și de analiză a datelor pentru a debloca o valoare mai mare pentru clienți. ABB AbilityTM Connected Services - una dintre cele peste 210 soluții digitale activate de ABB - este un sistem de monitorizare a sănătății și performanței care mărește productivitatea clienților asigurând o întreți-nere proactivă, un răspuns mai rapid și timp de recuperare. În viitor, ABB AbilityTM se va baza pe tehnologii autonome și pe inteligență artificială pentru a susține sistemele industriale să se adapteze și să învețe în medii complexe, bogate în date.

Industria consumă mai mult de 40% din energia electrică produsă. Astăzi, o treime din energia electrică a lumii este trans-formată în mișcare, prin intermediul motoarelor. Există un potențial enorm de economisire a energiei prin utilizarea tehnol-ogiei de ultimă oră în domeniul mișcării. În acest context, ABB a lansat recent noul său senzor intelligent ABB Ability™ Smart Sensor pentru rulmenți, în cadrul suitei de produse ABB Ability™ Smart Sensor, care va fi prezentată la Hanovra. Noul senzor inteligent face posibilă efectuarea unui "control al sănătății" rulmenților prin simpla atașare a senzorului la rulment.

Parteneriatul cu companii de top din industrie reprezintă un element crucial al strategiei ABB. Prima soluție comună a parteneriatului global dintre ABB și Dassault Systèmes din Franța va fi prezentată în acest an la Târgul de la Hanovra. Parteneriatul, anunțat în luna februarie, combină puterea ABB AbilityTM cu cea a platformei colaborative 3DEXPERIENCE® Dassault Systèmes pentru a oferi un portofoliu digital end-to-end. Acesta include un serviciu avan-sat de tehnologie digitală twin, prin intermediul căruia clienții își pot testa operațiunile și soluțiile ABB prin re-prezentări virtuale ale modelelor de fabrică și ale liniilor de produse. Parteneriatul completează lista alianțelor strategice de succes pe care ABB le are deja în spațiul digital cu IBM, HPE și Microsoft.

Beneficiile ABB AbilityTM se extind până la sectorul de transport unde soluțiile de încărcare rapidă pentru autobuze, trenuri, nave și camioane electrice deschid calea spre o mobilitate durabilă. Încărcătorul electric de la Terra High Power expus la Târgul de la Hanovra poate adăuga o distanță autonomă de 200 km la o mașină electrică în doar opt minute. Peste 10.500 de stații de încărcare rapidă ABB vândute în 73 de țări vin echipate cu servicii ABB AbilityTM pentru moni-torizarea conectivității, pentru a asigura o disponibilitate sporită a rețelei și a timpului de funcționare. ABB prezintă pentru prima dată un nou încărcător compact de 24kW DC, care este ideal pentru instalarea în birouri și locuri publice de parcare și care utilizează serviciile ABB Ability™ Connected Services pentru a se integra cu platformele de plată.

Târgul de la Hanovra 2019, ABB

ABB, care participă la Târgul de la Hanovra de 70 de ani, a fost selectată ca fiind una dintre cele trei nominalizate la râvnitul premiu Hermes, care recunoaște excelența în tehnologia industrială. Premiul, care va fi acordat în cadrul ceremo-niei de deschidere a Târgului de la Hanovra pe 31 martie, recunoaște produse, inovații și soluții remarcabile care sunt ex-puse pentru prima dată la târg.

Inovații în domeniul produselor și puncte cheie:

  • Fabrica viitorului (celula robot cu componente B&R) 
  • Atomizor conectat ABB Ability™ - Portofoliu extins de încărcare: cutie de perete DC și încărcător rapid Terra 54 DC 
  • Întrerupător circuit de putere 
  • Portofoliu extins de cellule de Medie Tensiune eco-eficiente 
  • Senzor de temperatură non-invaziv (NiTemp, nominalizat la premiul Hermes) 
  • Prima soluție comercială de Automatizare Modulară bazată pe Plug & Produce 
  • ABB Ability ™ Condition Monitoring pentru sistemul de propulsie digitală, inclusiv senzorul ABB Ability ™ Smart pentru rulmenți 
  • Soluții pentru produsele alimentare în industria F & B 
  • întrerupător de tensiune de tip LTB 145 kV fără SF6 
  • Întrerupător Digital de Generator

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video