Bosch colaboreaza cu Huawei in China

122 vizualizari
Bosch colaboreaza cu Huawei
Distribuie pe

Serviciile de tip cloud Bosch IoT Suite vor fi lansate în China, unde grupul de telecomunicații Huawei le plasează pe platforma furnizată de  Huawei Cloud.

Bosch și Huawei au anunțat că vor încheia un parteneriat pentru a promova dezvoltarea internetului tuturor lucrurilor (IoT) în China.

"Cererea de soluții IoT în China este în creștere. Acest parteneriat între Bosch și Huawei Cloud este un pas major pentru Bosch pe una dintre piețele IoT cu cea mai rapidă creștere din Asia",

afirmă dr. Stefan Ferber, șeful Bosch Software Innovations, o filială deținută în totalitate de Bosch. În ceea ce privește piața chineză de platforme IoT, compania prognozează o creștere de aproximativ 70% în următorii câțiva ani.

Platforma software de la Bosch conectează produsele și dispozitivele compatibile cu Internetul, permițând schimbul de date printr-o gamă largă de servicii digitale și modele de afaceri. Primul serviciu care va fi furnizat clienților chinezi pe Huawei Cloud este Bosch IoT Remote Manager, un serviciu pentru gestionarea și controlul gateway-urilor, senzorilor și dispozitivelor. Serviciile suplimentare din pachetul Bosch IoT Suite vor urma în 2019.

https://www.hannovermesse.de

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video