Bosch Starlight – Camerele de supraveghere video HD cu cea mai mare sensibilitate la lumina de pe piata

66 vizualizari
 Camerele de supraveghere video HD cu cea mai mare sensibilitate la lumina
Distribuie pe

Odata cu lansarea noii generatii de camere DINION Starlight HD 720p si FLEXIDOME Starlight HD 720p RD, divizia Bosch Security Systems aduce pe piata de securitate din Romania camerele video special concepute pentru a oferi o inalta performanta chiar si in cele mai dificile conditii de luminozitate. Noile camere reprezinta un progres tehnologic urias in materie de sensibilitate, furnizand imagini color in situatiile in care alte camere arata doar imagini alb-negru, si filmand imagini alb-negru in situatiile in care alte camere nu mai sunt capabile de a capta imagini.

Progres tehnologic urias in securitatea HD
Datorita sensibilitatii ridicate atat in modul color (0,017 lux), cat si in modul monocrom (0,0057 lux), camerele HD lucreaza cu lumina ambientala minimala, furnizand imagini clare intr-o multitudine de aplicatii unde luminozitatea redusa este o provocare. Capacitatile de frame rate (60 fps) ajuta la captarea corespunzatoare a evenimentelor care se desfasoara intr-un ritm alert, cum ar fi in cazul aplicatiilor de monitorizare a traficului sau in cazinouri. 

Imagini de neegalat
Noile camere Starlight sunt echipate cu tehnologia Content Based Imaging Technology (CBIT). Aceasta inovatie Bosch combina in mod inteligent informatiile de la senzorul de imagine, procesorul de semnal, encoderul IP si procesorul de video-analiza (IVA) pentru a optimiza in mod dinamic imaginile fiecarei scene. Camerele cu tehnologia Bosch CBIT beneficiaza de doua functii speciale: Intelligent Auto Exposure (iAE), care asigura imaginile optime pentru zonele de interes din scena, si Intelligent Dynamic Noise Reduction (iDNR) care asigura imaginile cu un consum minim de banda de retea, reducand astfel semnificativ spatiul de stocare necesar. Camerele HD 720p Starlight au nevoie de cu pana la 30 la suta mai putina banda de retea decat alte camere HD 720p sau SD.

Utilizare in orice aplicatie, vizualizare de oriunde din lume 
Camerele unicat FLEXIDOME RD sunt proiectate pentru aplicatii de exterior. Carcasa camerelor este robusta, din aluminiu turnat, putand rezista la echivalentul a 55 de kg de forta. Mai mult, camerele pot opera la temperaturi extreme, atat pozitive, cat si negative. Camerele FLEXIDOME RD au in componenta obiectivele varifocale HD Super Resolution preinstalate care acopera o gama de la 1,8 mm (ultra wide) la 40 de mm (telephoto).

Prin aplicarea tehnologiei Bosch Dynamic Transcoding, imaginile la calitate HD pot fi vizualizate din orice locatie care are acces la internet, chiar si printr-o banda de retea de doar 128 de kBit/s. Se pot utiliza in acest sens echipamente iPad, un simplu browser, aplicatia gratuita Bosch Viewing Client (BVC) sau – pentru un management complet, Bosch Video Management System (BVMS).

Migrare catre High Definition (HD) 
Noile camere Starlight 720p HD sunt capabile de a furniza imagini exceptionale in orice conditii de luminozitate, depasesc performantele camerelor SD si reprezinta noul standard in sistemele de supraveghere video profesionale. “Introducerea acestor camere HD cu performante ridicate, la un pret similar cu cel al camerelor SD, subliniaza inca o data angajamentul nostru de a imbunatati in mod constant gama de camere de securitate si accelereaza tranzitia de la sistemele analogice la IP”, afirma Constant Rutten, Product Manager al diviziei de securitate Bosch Security Systems. 

Interoperabilitate certificata
Toate camerele DINION Starlight si FLEXIDOME Starlight sunt in conformitate cu prevederile Open Network Video Interface Forum (ONVIF), care garanteaza interoperabilitatea intre echipamentele de retea video, indiferent de producator. 

Pentru mai multe informatii, accesati pagina de internet www.bosch.com


Introducing the new star of the Bosch HD portfolio
Bosch Starlight - The most light-sensitive HD cameras on the market

• DINION starlight and FLEXIDOME starlight cameras with stellar performance even in extreme low-light conditions
• Content Based Imaging Technology improves image usability and reduces required bandwidth and storage cost
• Images can be viewed from any location that has internet access 

With the development of its next generation mega pixel cameras, the DINION starlight HD 720p and FLEXIDOME starlight HD 720p RD, Bosch Security Systems has now introduced cameras which are specifically designed for high performance in extreme low-light conditions. They represent a breakthrough in light sensitivity in cameras; showing color images where others can show only black and white and showing black and white where others show no image at all.
HD security breakthrough
With their high sensitivity in both color (0.017 lux) and monochrome modes (0.0057 lux), the HD cameras work with minimal ambient light, delivering clear images in a multitude of applications, even where poor lighting is the principle challenge. The 60 fps frame rate helps capture fast-moving objects in applications such as traffic and casinos.
Breakthrough imaging
The starlight cameras come with Content Based Imaging Technology (CBIT). This Bosch innovation intelligently combines information from the sensor, image pipe, encoder and intelligent video analysis (IVA) to dynamically optimize the image for every scene. Bosch CBIT-enabled cameras feature two special modes: Intelligent Auto Exposure (iAE), which ensures the optimal image of important objects and iDNR provides the most usable image possible by cleverly optimizing the detail-to-bandwidth ratio. 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video