CE Colo a desemnat compania Eaton sa implementeze UPS-uri cu baterii Li-Ion

187 vizualizari
Eaton - partenerul pentru implementarea unei soluții unice
Distribuie pe

CE Colo a desemnat compania Eaton sa implementeze UPS-uri cu baterii  Li-Ion, pentru a obtine un nivel excelent de eficienta energetica, fiabilitate si economie de spatiu

Compania de gestionare a energiei electrice Eaton anunță implementarea sistemului UPS Eaton 93PM în mediul centrului de date CE Colo. CE Colo Czech (CE Colo), care operează în prezent un centru de date care oferă servicii de colocare, a ales doi producători independenți pentru a asigura stabilitatea sistemului de alimentare cu energie electrică în timpul înlocuirii sistemului UPS.

Pe parcursul întregului proces de înlocuire, prioritară a fost selectarea UPS-urilor a căror implementare nu ar fi avut ca rezultat un impact negativ asupra clienților în timpul operării active a centrului de date. Serviciile de asistență tehnică și eficiența operațiunilor au fost aspectele principale de care a ținut seama CE Colo în procesul de selecție. Renovarea tehnologică a sistemului  de alimentare cu energie de rezervă s-a desfășurat în trei etape începând din 2015.
 Eaton UPS Eaton 93PM

Eaton - partenerul pentru implementarea unei soluții unice

Pentru găsirea unui producător adecvat, CE Colo a angajat mai multe societăți furnizoare de surse de back-up de înaltă tehnologie, concepute pentru centrele de date. Printre candidații selectați s-a numărat compania Eaton – un lider mondial în domeniul distribuției de energie și al protecției circuitelor – care a primit recomandări foarte bune din străinătate și a fost invitat să ofere parametri specifici pentru soluția avută în vedere.

Parametrii tehnici, eficiența funcționării și prețul adecvat au fost factorii decisivi, iar Eaton a devenit un partener ideal pentru implementarea proiectului și, ulterior, a fost invitat la consultări în etapa preliminară de pregătire a proiectării.
Un alt factor important a fost flexibilitatea și disponibilitatea companiei Eaton de a-și adapta sistemele de alimentare cu energie electrică pentru a veni în întâmpinarea nevoilor specifice ale operațiunilor CE Colo. În primul rând, s-a solicitat furnizarea de baterii Li-Ion, a căror instalare a început în a doua etapă a implementării și care nu au constituit o soluție standard în etapa de proiectare a proiectului. 

Implementarea în mediul centrului de date CE Colo a implicat alte sarcini specifice pe care Eaton le-a dus la bun sfârșit, precum modificarea direcției fluxului de aer prin dispozitiv pentru a răspunde cerințelor și amplasării din centrul de date. Motivul instalării de baterii Li-Ion, care a constituit o premieră la data respectivă, a fost, în principal, necesitatea de a utiliza fiecare metru pătrat al centrului de date CE Colo.

Bateriile Li-Ion generează economii importante de spațiu, deoarece sunt mai mici și mult mai ușoare decât bateriile tradiționale cu plumb-acid. Rezultatul a fost că s-a eliberat mai mult spațiu în centrul de date pentru utilizarea altor tehnologii. În plus, UPS-ul înlocuit prezintă pierderi semnificativ mai reduse comparativ cu soluția inițială, ceea ce înseamnă că operatorul beneficiază de avantajul reducerii costurilor indirecte.

Implementarea UPS-ului Eaton 93PM

Reconstrucția liniilor de alimentare cu energie electrică în centrul de date CE Colo a fost implementată cu ajutorul unei soluții constând în opt UPS-uri 93PM/200 kVA, cărora li s-au adăugat trei cabinete de baterii Li-Ion EBC-LI-128S1P.

UPS-urile 93PM sunt proiectate pentru cele mai avansate medii IT și oferă o gamă largă de capacități de comunicare inteligentă. Aceste sisteme de back-up sunt concepute, în principal, pentru centrele de date și pentru infrastructurile IT. Datorită fiabilității lor, eficienței de până la 97% în modul de dublă conversie, a arhitecturii modulare, a instalării simple și a amprentei reduse, acestea sunt utilizate în domeniul asistenței medicale, al instalațiilor de telecomunicații, al clădirilor comerciale, al automatizării industriale și al echipamentelor de control al proceselor.
UPS-ul Eaton 93PM

UPS-ul Eaton 93PM dispune de mijloace de sprijin pentru devierea fluxului termic, ceea ce oferă flexibilitate la instalare, putând fi instalat pe perete, în șir și în configurația cu pasaje de trecere cu aer cald și aer rece. Acestea prezintă, de asemenea, un MTTR (media timpului de reparare) excelent și gestionarea simplă a operațiilor, care se realizează, în mod normal, prin interfața web și prin SNMP, oferind un mediu intuitiv pentru utilizator și afișând înregistrarea datelor.

Software-ul Intelligent Power® este disponibil pentru monitorizare și management. UPS-urile Eaton 93PM oferă o eficiență energetică excelentă, fiabilitate și modularitate verticală și orizontală. Aceste UPS-uri reprezintă o opțiune ideală pentru centrele de date, nu doar datorită dimensiunilor și formei compacte menționate mai sus, ci și datorită flexibilității pe care o oferă în cursul instalării și operării. Din toate punctele de vedere, aceasta reprezintă o soluție ideală în trei etape pentru operațiile complicate desfășurate în centrele de date din zilele noastre. În plus, siguranța și fiabilitatea sunt sporite prin asistența tehnică pe care Eaton o pune la dispoziția clienților săi.

Asistența profesionistă este unul dintre aspectele apreciate de reprezentanții CE Colo pe parcursul cooperării reciproce.

„Suntem cu adevărat încântați de serviciile de asistență tehnică puse la dispoziție de Eaton, care sunt furnizate cu un nivel ridicat de profesionalism, care depășește media serviciilor oferite de alți producători de pe piață. Economiile anuale de zeci de mii de euro pot fi investite de centrul de date în dezvoltarea ulterioară și, prin urmare, înlocuirea UPS-ului în timpul duratei de viață a oferit, de asemenea, rentabilitate economică”, a declarat Lubomír Pinkava, manager de operațiuni la CE Colo Czech, în ceea ce privește cooperarea.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video