Cel mai mare producator de scaune ergonomice va implementa doua sisteme de optimizare a procesului de productie

83 vizualizari
Antares Romania
Distribuie pe

Antares Romania, cel mai mare producator national de scaune ergonomice, cu afaceri de aproape 40 milioane de lei, implementeaza solutiile Senior Software pentru managementul fabricii, de la planificarea productiei (APS) si a necesarului de materiale (MRP) pana la urmarirea in timp real a productiei si a indicatorilor de performanta ai fabricii (MES). 

Antares Romania este cel mai mare producator national de scaune ergonomice de birou si spatii publice. Cu o cifra de afaceri de aproape 40 milioane de lei, compania este parte a unui grup international fondat in anul 1992 cu filiale in Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Serbia si Bulgaria. Anul trecut, Antares Romania a vandut peste 480 de mii de scaune si fotolii directoriale, urmand ca in acest an sa depaseasca jumatate de milion.

Inregistrand o crestere constanta si progresiva in fiecare an, echipa Antares si-a dezvoltat permanent cunostintele, indemanarea si capacitatea de productie pentru a asigura cele mai bune servicii pentru clienti. Astfel, a aparut necesitatea unui control mai mare asupra activitatilor de productie, iar reprezentantii Antares Romania au decis sa implementeze solutiile APS (Advanced Planning & Scheduling) si MES (Manufacturing Execution System) de la Senior Software, pentru a reduce costurile de fabricatie si pentru a furniza cu usurinta informatii mai precise clientilor si partenerilor. 

„Ne straduim permanent sa avem un control cat mai mare asupra activitatilor de productie, iar in Senior Software am gasit un suport extraordinar pentru a avansa in acest sens. Solutia de management al productiei ne-a convins prin compatibilitatea cu modul nostru de lucru, iar dupa analiza facuta impreuna, am putut identifica oportunitati noi. O vom utiliza pentru a reduce costurile de productie, printr-o exploatare mai bine organizata si pentru a furniza cu usurinta informatii utile si mai precise clientilor si partenerilor” a declarat domnul Laczko Hunor – Director de productie Antares Romania.

Prin implementarea sistemelor MES si APS de la Senior Software, echipa Antares Romania isi propune sa scada costurile de productie. Acest lucru va fi posibil datorita optimizarii procesului de generare a comenzilor de productie in functie de comenzile de vanzari, stocurile minime de produse, lotul optim de productie si comenzile de achizitie.

In acelasi timp, cu ajutorul solutiei MES, angajatii Antares vor putea fi remunerati in functie de calificarile fiecaruia si activitatile pe care le realizeaza. Prin monitorizarea productiei in sistem, managerii companiei vor sti cat a muncit fiecare operator, pe ce operatie, iar solutia va genera un raport cu salariile aferente fiecarui angajat. 

Dupa implementarea celor doua sisteme, Antares Romania isi va putea planifica mai eficient necesarul de materiale, va putea urmari indicatorii de performanta ai fabricii, va elimina activitatile fara valoare adaugata, va putea monitoriza in timp real procesul de productie, obtinand astfel un control total asupra operatiunilor din fabrica. 

Antares Romania acorda o importanta sporita inovatiilor legate de managementul proceselor de productie pentru cresterea eficientei, productivitatii si a calitatii informatiilor furnizate clientilor si partenerilor. Astfel, sistemele MES si APS de la Senior Software vor fi folosite atat la fabrica din Cluj a companiei, cat si la noua fabrica construita la Remetea.

Despre solutiile MES si APS
MES este o solutie completa pentru managementul productiei, ce include toate functionalitatile necesare gestionarii si monitorizarii operatiunilor de productie: trasabilitatea materiilor prime, gestionarea activitatilor de mentenanta, controlul calitatii si urmarirea indicatorilor de performanta. Sistemul ofera utilizatorilor informatii precise si in timp real cu privire la evolutia activitatilor din fabrica, din momentul lansarii comenzii si pana la obtinerea produsului final.
Sistemul APS contribuie la imbunatatirea si organizarea productiei si reduce timpul si costurile aferente acesteia. Cu solutia APS stii exact ce sa produci, cand sa produci, cu ce oameni si pe ce echipamente, pentru ca te ajuta sa stabilesti in detaliu activitatea din fabrica si sa intervii cu usurinta oricand este necesar.

Website: http://www.seniorsoftware.ro/
Email: office@seniorsoftware.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video