Concentrarea pe EPLAN Project

94 vizualizari
EPLAN Project
Distribuie pe

Ce înseamnă transformarea digitală în inginerie și ce rol joacă EPLAN Project în aceasta? Unul decisiv, deoarece digitalizarea nu este relevantă numai pentru procesele administrative sau comerciale ale unei companii. Aceasta afectează, de fapt, întregul proces de dezvoltare al produselor. Avantajele practice sunt clare: Utilizatorii pot folosi serviciile platformei Eplan, profitând, în același timp, de valoarea adăugată a serviciilor bazate pe cloud.

Foto: Platforma Eplan permite ca datele create în aplicațiile utilizate să fie transferate în cloud printr-un simplu click de mouse.

Obiectivul central al digitalizării este optimizarea proceselor, care duce la sporirea eficienței și, prin urmare, la creșterea disponibilității mașinilor și sistemelor. Dezvoltarea continuă a platformei Eplan sprijină acest proces. Faza de proiectare se concentrează pe echivalentul digital al unui cabinet de control. Baza în acest sens constă în datele 3D de înaltă calitate care reprezintă carcasa și accesoriile furnizate împreună cu componentele, la care se adaugă informațiile de cablare relevante pentru proiect. Datele pot fi exportate fără perturbări ținând de suportul de stocare și pot fi utilizate în alte subprocese, cum ar fi cele de fabricație, dar și cele de cablare. Proiectarea interdisciplinară oferă, de asemenea, un potențial semnificativ de optimizare. Acest lucru face posibilă stocarea informațiilor într-o locație centrală - respectiv, în EPLAN Project, acest proces incluzând salvarea datelor parametrilor senzorilor inteligenți și utilizarea acestora în procesele din aval.

AML ca format de transfer

Interfețele deschise, standardizate, cum ar fi, de exemplu, AutomationML (AML), pun aceste date la dispoziția oricărui utilizator, fără a necesita formate sau structuri de date specifice aplicațiilor. De exemplu, utilizatorii ar putea fi mașini de prelucrare a dulapurilor de comandă ori de procesare a cablurilor, sau angajați care execută cablarea cu ajutorul tehnologiei digitale. În faza operațională, obiectivul este de a maximiza disponibilitatea sistemului și de a minimiza timpii de avarie în cazul defecțiunilor de sistem. Codurile QR de pe componentele instalate contribuie la identificarea acestora în sistem și la accesarea atributelor acestora - inclusiv a numerelor de catalog și a datelor tehnice pentru comandarea pieselor de schimb - din orice zonă a sistemelor și în orice moment, prin intermediul unei tablete sau al unui smartphone.

Posibilitățile de colaborare sunt integrate

În mod ideal, Eplan ePulse permite desfășurarea acestor scenarii. Dacă datele proiectului menționat mai sus sunt salvate acolo, nimic nu împiedică accesarea acestora în orice moment și din orice loc. Platforma Eplan folosește această abordare inovatoare, oferind utilizatorilor posibilitatea de a transfera în cloud datele generate în aplicațiile utilizate, printr-un simplu clic de mouse. EPLAN Project poate fi partajat în Eplan eView cu partenerii necesari pentru colaborare. Companiile se conectează în rețea la clienții și furnizorii lor, ceea ce face ca schimbul de date să fie pe cât de ușor, pe atât de sigur. Proiectul reprezintă, prin urmare, modelul digital central al unei soluții de automatizare construite cu ajutorul a diverse aplicații, precum Eplan Electric P8, Eplan Pro Panel sau Eplan Fluid, acest model fiind disponibil ca sursă unică de informații. Practic, acesta furnizează datele necesare pentru toate procesele din aval.

Avantaje și beneficii

Utilizatorii pot profita de avantajele platformei Eplan, cu eficiență deja demonstrată, beneficiind în același timp de valoarea adăugată a serviciilor bazate pe cloud, precum Eplan eView și Eplan Cogineer.

Aflați mai multe la adresa: www.eplan.de

_____________________
Eplan Software & Service

EPLAN Software & Service este unul din cei mai importanți furnizori de servicii la nivel mondial în domeniul dezvoltării soluțiilor CAx, de configurație și mecatronice și oferă companiilor consultanță privind modurile în care își pot optimiza procesele de inginerie. Atât interfețele standard, cât și cele personalizate cu sistemele ERP și PLM/PDM asigură uniformitatea datelor în cadrul dezvoltării produselor, procesării comenzilor și fabricației. Printre factorii care asigură reușita în inginerie se numără concentrarea consecventă pe clienți, asistența la nivel global, dezvoltarea inovatoare și expertiza în interfețe. În calitate de furnizor global, EPLAN deservește peste 45.000 de clienți din toată lumea, cu peste 120.000 de instalări, prin calitatea excepțională a produselor și maximizarea eficienței.

Compania EPLAN a fost fondată în 1984 și face parte din Friedhelm Loh Group, condus de proprietar. Friedhelm Loh Group activează în toată lumea cu 18 unități de producție și 78 de filiale internaționale. În total, grupul are peste 11.500 de angajați și a avut venituri de circa 2,2 miliarde € în 2015. Pentru a opta oară succesiv, această companie familială a câștigat premiul «Cel mai bun angajator din Germania» în 2016. În plus, Friedhelm Loh Group a fost recunoscut drept «Cel mai bun formator profesional», conform unui studiu desfășurat de Deutschland Test și Focus Money.

Aflați mai multe la www.eplan.de și www.friedhelm-loh-group.com.
 

Eplan Software & Service GmbH Sediu permanent România
Str. Ana Aslan Nr.40 ,Etaj I
400528 Cluj-Napoca
Romania
Ceclan Raluca
Phone : +40 264 438 723
Fax : +40 264 438 724
ceclan.r@eplan.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video