novapex

 

De ce să alegi debitarea cu plasmă

debitarea cu plasma
vizualizari

Descopera avantajele oferite de Master Metal

Astazi, tehnologia de ultima generatie  ne permite sa obtinem ceea ce dorim, iar una dintre ele este debitarea cu plasma, o metoda ieftina, rapida si eficienta de a prelucra tabla, inoxul, aluminiul. Metalul si confectiile metalice au inceput sa fie din ce in ce mai folosite, atat in contructii, cat si in designul interior, fiind adorate de arhitecti si decoratori. De aceea, debitarea cu plasma a metalului este preferata de toti profesionistii deoarece aceasta tehnologie ofera o replica perfect fidela oricarei schite, desen, idei.

De ce debitarea cu plasma?

Pe langa nota de personalizare si unicitate cu care defineste fiecare proiect, debitarea cu plasma a metalului are mult mai multe avantaje, de la viteza mare de taiere pana la taierea metalului  la o calitate superioara, care nu mai necesita prelucrari ulterioare debitarii.
Alte avantaje ar fi faptul ca debitarea cu plasma este mult mai ieftina decat cea cu waterjet si mult mai versatila decat debitarea cu laser. Se pot debita grosimi si de 100 mm in comparatie cu debitare acu laser, unde 20 mm este maxim.
Vitezele de taiere la debitarea cu plasma sunt mult mai mari comparativ cu taierea cu oxigen. In plus, píesele prelucrate cu taierea cu plasma pot di direct introduce in procesul de sudare, iar cosnumul energectic este mult mai mic, la fel ca si pericolul de accidentare. Un consum energetic mic inseamna o productivitate marita.

debitarea cu plasma

Granita dintre arta si business

Debitarea cu plasma este granita dintre arta si business. Metalul se imbina eficient si elegant cu piatra sau lemnul, oferind piese statement in designul interior sau exterior. Metalul este strans legat de numeroase industrii, de la automobile, la constructii, energie regenerabila si industria medicala. Cei care detin baruri, cafenele, pub-uri, berarii, ambarcatiuni nautice, depozite, fabrici sau doar o gradina cu un gard superb, stiu ca debitarea cu plasma a metalului este o solutie creativa, eficiente si plina de personalitate.

debitarea cu plasma

Inca de la inceput, Master Metal si-a propus sa fie un brand important pe piata din Romania. Ofera solutii complete si complexe, ce imbina cele mai eficiente inovatii tehnice din industria prelucrarilor metalice cu experienta personalului, garantia produsului bine executat, dar si cu parteneriatele de lunga durata cu clienti multumiti. Solutiile Master Metal respecta toate standardele internationale ale industriei si cele legate de mediul inconjurator, care sunt foarte importante pentru noi.debitarea cu plasma

Master Metal debiteaza cu plasma tabla, inoxul si aluminiul, pana la grosimi de maxim 100 mm, executand confectii metalice pentru constructii civile si industriale. Atunci cand clientul are nevoie, Master Metal lucreaza si cu arhitecti pe proiecte simple si complexe, deoarece utilajele sale sunt noi, in valoare de peste 80.000 euro, ceea ce ii permite sa fie fidel total schitelor trimise de client.

Despre Master Metal

Master Metal debiteaza cu plasma inoxul, otelul si aluminiul, fiind focusat pe performanta afacerii tale prin rezultate, calitate, solutii si costuri optime. Suntem aici pentru acei oameni care vad oportunitati si sunt in cautarea unor parteneri fideli, ce ii pot sustine cu succes in dezvoltarea propriului business. Tehnologia avansata Master Metal cat si echipa noastra responsabila te ajuta si ne ajuta sa atingem obiectivele. in fabrica Master Metal din Bucuresti. Toate comenzile noastre sunt personalizate, respectand nevoile clientilor, dar si indrumarile echipei noastre, care se asigura ca lucrarea va fi corecta si durabila.

Pentru mai multe informatii despre debitare cu plasma click aici sau suna-ne la numarul 031 425 2495. Ne poti gasi si pe Facebook si LinkedIn.

Cere oferta pentru acest produs!

Adauga Comentarii

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
Permalink

Nume
admin

Dl. Georgian Cernica, doriti detalii de pret? Puteti utiliza formularul de Cere oferta sau aveti numar de telefon 031 425 2495.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:2535
Data publicarii: 28.09.2020