novapex

 

Imprimati cu usurinta etichete neadezive pentru cabluri oriunde v-ati afla

Brady etichete
vizualizari


Noua eticheta neadeziva de inalta performanta pentru cabluri, realizata din materialul B-7643 de la Brady Corporation, fara halogen este o solutie practica, rentabila pentru identificarea cablurilor groase si a manunchiurilor de cabluri in medii agresive. Putand fi imprimata la fata locului cu imprimante benchtop de volum ridicat si pe teren cu imprimante mobile, eticheta neadeziva pentru cabluri B-7643 le ofera o flexibilitate exceptionala companiilor care activeaza in industria energetica, de telecomunicatii, ICT, aeronautica, a transportului public si de aparare.

Brady

Posibilitate de imprimare la fata locului si pe teren!
Noua eticheta neadeziva pentru cabluri, fara halogen ofera flexibilitate sporita pentru identificarea cablurilor groase si a manunchiurilor de cabluri. Pot fi imprimate volume mari de etichete durabile pentru cabluri, la fata locului in unitati de lucru, cu un model de imprimanta benchtop, iar pe teren poate fi utilizata o imprimanta mobila pentru a eticheta rapid cablurile neidentificate cu aceleasi etichete neadezive. Printre imprimantele compatibile cu eticheta neadeziva B-7643 se numara imprimante mobile de etichete cum ar fi BMP61 si imprimanta de etichete BMP71, precum si sisteme benchtop, cum ar fi imprimantele de etichete BBP12, BBP33 si BP PR+. Astfel, noua eticheta neadeziva pentru cabluri B-7643 este un produs excelent care se adauga la oferta completa a Brady de solutii durabile de identificare a cablurilor. Astfel, noua eticheta neadeziva pentru cabluri B-7643 este un produs excelent care se adauga la oferta completa a Brady de solutii durabile de identificare a cablurilor.

Rentabilitate
Eticheta neadeziva pentru cabluri B-7643 a fost proiectata vizand minimizarea pierderilor. Pentru imprimarea etichetei nu este necesara o folie si resturile de material generate sunt minime. Poate fi separata cu usurinta dintr-o rola de material si poate fi fixata cu benzi de prindere.

Date tehnice disponibile
Laboratoarele Brady de testare a etichetelor au creat o fisa completa cu date tehnice, disponibila la www.bradyeurope.com/tds pentru noua eticheta neadeziva pentru cabluri B-7643, fara halogen. Fisa cu date tehnice include normele si reglementarile pe care le respecta eticheta, cum ar fi RoHS 2011/65/UE si IEC 61249-2-21 privind produsele fara halogen, precum si metodele de testare utilizate conform specificatiilor DIN, ASTM si ale standardelor militare. Cu ajutorul acestor date, companiile vor putea include noua eticheta neadeziva pentru cabluri, fara halogen printre solutiile lor de identificare sau vor putea specifica utilizarea acesteia in anumite contexte.

Pentru a primi o mostra, fisa produsului sau fisa cu date tehnice privind eticheta neadeziva pentru cabluri B-7643, fara halogen, sau pentru mai multe informatii despre sistemele de imprimare a etichetelor, contactati Brady la emea_request@bradycorp.com

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

 

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019