Imprimati cu usurinta etichete neadezive pentru cabluri oriunde v-ati afla

119 vizualizari
Brady etichete
Distribuie pe


Noua eticheta neadeziva de inalta performanta pentru cabluri, realizata din materialul B-7643 de la Brady Corporation, fara halogen este o solutie practica, rentabila pentru identificarea cablurilor groase si a manunchiurilor de cabluri in medii agresive. Putand fi imprimata la fata locului cu imprimante benchtop de volum ridicat si pe teren cu imprimante mobile, eticheta neadeziva pentru cabluri B-7643 le ofera o flexibilitate exceptionala companiilor care activeaza in industria energetica, de telecomunicatii, ICT, aeronautica, a transportului public si de aparare.

Brady

Posibilitate de imprimare la fata locului si pe teren!
Noua eticheta neadeziva pentru cabluri, fara halogen ofera flexibilitate sporita pentru identificarea cablurilor groase si a manunchiurilor de cabluri. Pot fi imprimate volume mari de etichete durabile pentru cabluri, la fata locului in unitati de lucru, cu un model de imprimanta benchtop, iar pe teren poate fi utilizata o imprimanta mobila pentru a eticheta rapid cablurile neidentificate cu aceleasi etichete neadezive. Printre imprimantele compatibile cu eticheta neadeziva B-7643 se numara imprimante mobile de etichete cum ar fi BMP61 si imprimanta de etichete BMP71, precum si sisteme benchtop, cum ar fi imprimantele de etichete BBP12, BBP33 si BP PR+. Astfel, noua eticheta neadeziva pentru cabluri B-7643 este un produs excelent care se adauga la oferta completa a Brady de solutii durabile de identificare a cablurilor. Astfel, noua eticheta neadeziva pentru cabluri B-7643 este un produs excelent care se adauga la oferta completa a Brady de solutii durabile de identificare a cablurilor.

Rentabilitate
Eticheta neadeziva pentru cabluri B-7643 a fost proiectata vizand minimizarea pierderilor. Pentru imprimarea etichetei nu este necesara o folie si resturile de material generate sunt minime. Poate fi separata cu usurinta dintr-o rola de material si poate fi fixata cu benzi de prindere.

Date tehnice disponibile
Laboratoarele Brady de testare a etichetelor au creat o fisa completa cu date tehnice, disponibila la www.bradyeurope.com/tds pentru noua eticheta neadeziva pentru cabluri B-7643, fara halogen. Fisa cu date tehnice include normele si reglementarile pe care le respecta eticheta, cum ar fi RoHS 2011/65/UE si IEC 61249-2-21 privind produsele fara halogen, precum si metodele de testare utilizate conform specificatiilor DIN, ASTM si ale standardelor militare. Cu ajutorul acestor date, companiile vor putea include noua eticheta neadeziva pentru cabluri, fara halogen printre solutiile lor de identificare sau vor putea specifica utilizarea acesteia in anumite contexte.

Pentru a primi o mostra, fisa produsului sau fisa cu date tehnice privind eticheta neadeziva pentru cabluri B-7643, fara halogen, sau pentru mai multe informatii despre sistemele de imprimare a etichetelor, contactati Brady la emea_request@bradycorp.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video