Măsurarea vitezei aerului și a calității aerului ambiental îmbunătățite la maxim

227 vizualizari
testo 400
Distribuie pe

Testo, specialistul în tehnologii de măsurare, revine cu o nouă inovație în tehnologia de măsurare a calității aerului ambiental. Noul testo 400 este instrumentul universal potrivit pentru toate aplicațiile de măsurare a vitezei aerului și calității aerului ambiental ce impresionează prin  tehnologia inteligentă, disponibilitatea rapidă și utilizarea convenabilă.

Prin testo 400, Testo și-a extins gama de tehnologii inteligente pentru măsurarea vitezei aerului și a confortului ambiental. Testo 400 nu este doar un instrument mai inteligent, mai rapid și mai bun, este de asemenea integrat în gama completă a instrumentelor Testo pentru evaluarea calității aerului ambiental. Gama de sonde disponibile pentru acest instrument se numără printre cele mai cuprinzătoare game disponibile pe piață. În plus, sondele inteligente Testo pot fi conectate la acest instrument de măsurare universal. Testo 400 oferă funcții inovative ce ușurează modul de lucru al utilizatorului și asigură măsurări precise, documentate, în conformitate cu standardele.

Rapid

Noul testo 400 permite ca toate sondele să fie înlocuite rapid și ușor în timpul măsurărilor. Acest lucru elimină necesitatea repornirii instrumentului și timpii de așteptare necesari pentru pornire și oprire.

testo 400

Asistent pentru măsuraretesto400

Testo 400 dispune de meniuri de măsurare bine structurate și fără ambiguități, care ghidează utilizatorul cu ușurință prin întreaga aplicație. Un sistem de semnalizare evaluează rezultatele măsurărilor în mod obiectiv și fără echivoc, obținându-se astfel rezultate fără erori ce sunt în conformitate cu standardele în toate aplicațiile de măsurare a debitului volumic și confortului ambiental.

Aplicabil universal

Datorită gamei cuprinzătoare de sonde, toți parametrii IAQ, de ventilație și confort ambiental pot fi măsurați cu precizie și fiabilitate. Portofoliul de sonde IAQ include sonde digitale Bluetooth, sonde digitale cu cablu, sonde Testo Smart precum și sonde de temperatură cu traductor NTC și TC (tip K). În gama de sonde au fost incluse cinci sonde digitale de temperatură cu traductor Pt100.

testo400

Întotdeauna pregătit

Dacă sondele trebuie etalonate, acest lucru este posibil independent de instrumentul de măsură. Testo 400 poate fi utilizat în continuare cu alte sonde, în timp ce sondele respective se pot trimite spre verificare.

testo400

Economisiți timp

În loc să vă întoarceți la birou după măsurare, documentația aferentă sarcinii de măsurare poate fi încheiată direct la fața locului împreună cu clientul. Rapoartele de măsurare ce includ valorile de măsurare și datele clientului pot fi trimise în mod convenabil prin e-mail sau memorate în instrument.

testo400

Pentru consiliere profesională în alegerea setului testo 400 potrivit pentru dumneavoastră, puteți să ne contactați la adresa de email info@testo.ro sau la numărul de telefon +40 264 202 170

Sorry…This form is closed to new submissions.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Permalink

Ma intereseaza cat costa un astfel de intrument care sa masoare următorii parametrii:
Umiditate, viteză curent i aer,temperatura
De asemenea ,pretul sa includă si examinarea
Mulțumesc

Georgescu Dan
Permalink

Puteți cere aceste detalii la info@testo.ro sau la numărul de telefon +40 264 202 170. Specialiștii Testo vă stau la dispoziție.

Dacă doriți să vă contactăm noi, dați-ne un număr de telefon pe office@instalnews.ro.

admin

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video