Noua BradyPrinter M611, comandata prin smartphone, pentru etichetarea cablurilor si componentelor

288 vizualizari
imprimanta mobila etichete cabluri, BradyPrinter M611
Distribuie pe

Noua imprimantă mobilă BradyPrinter M611 deschide un capitol nou în evoluția continuă a identificării. Cele mai complexe etichete pot fi create acum cu ușurință pe teren, folosind doar un smartphone și aplicația gratuită Etichete expres de la Brady Corporation, înainte de a imprima pe materiale de etichete industriale fiabile cu BradyPrinter M611.

Creați orice etichetă complexă pe teren cu un telefon

BradyPrinter M611Cu aplicația Etichete expres de la Brady instalată pe orice smartphone, utilizatorii pot crea cu ușurință etichete complexe cu coduri de bare 1D și 2D, pot serializa, utiliza o bibliotecă de imagini extinsă, pot include text, un marcaj temporal și chiar date din cloud. Aplicația Etichete expres oferă cele mai cuprinzătoare capacități de creare a etichetelor, disponibile pentru orice smartphone și include programe de asistență pentru crearea rapidă a unor etichete de identificare specifice.

Acces de oriunde

Modelele de etichete pot fi trimise la BradyPrinter M611 din aplicația Etichete expres de pe un smartphone prin Wi-Fi sau Bluetooth pentru imprimare imediată. De asemenea, pot fi trimise sau primite de pe computere din birou, astfel încât nu este necesar ca utilizatorii să creeze o etichetă de la zero de fiecare dată. Trebuie doar să acceseze modele existente, să editeze și să imprime pentru a lega biroul de teren. Etichetele create cu orice aplicație de pe platforma de aplicații Brady Workstation sunt compatibile cu aplicația Etichete expres, furnizată cu BradyPrinter M611.BradyPrinter M611

Imprimați etichete fiabile

Noua imprimantă mobilă BradyPrinter M611 este compatibilă cu gama largă de materiale de etichete industriale fiabile de la Brady. Rezistând la temperaturi extreme, incendii, substanțe chimice, solvenți, carburanți, umiditate sau murdărie, aceste materiale sunt create să rămână fixate și lizibile în condiții dificile. Sunt disponibile mai multe tipuri de etichete profesionale, inclusiv manșoane pentru cabluri, etichete cu autolaminare, etichete-steag, etichete neadezive și etichete pentru diverse componente, inclusiv etichete cu profil ridicat, la calitate de plăcuțe de identificare.

Urmăriți clipul video și vedeți imprimanta în acțiune pe site-ul web Brady!

Brady Corporation este un producător și distribuitor internațional de soluții complete, care identifică și protejează persoane, produse și locuri. Produsele Brady ajută clienții să sporească siguranța, securitatea, productivitatea și performanța, incluzând etichete, semne, dispozitive de siguranță, sisteme și software de imprimare, toate de calitate superioară. Fondată în 1914, compania are o bază de clienți extinsă, din industria electronică, de telecomunicații, de fabricație, electrică, de construcții, medicală, aeronautică și diverse alte industrii. Acțiunile Brady sunt tranzacționate la Bursa de Valori din New York sub simbolul BRC. Mai multe informații sunt disponibile pe Internet la www.bradyeurope.com.

World Trade Center
Piata Montreal, nr 10
Intrarea F, Etajul 1, Birou 1.16, Sector 1,
Bucharest, 011469
- -
Phone : +40 21 202 3032
Fax : +40 21 202 3100
emea_request@bradycorp.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video