Noua strategie cloud Eplan ePulse: Cresterea calitatii la nivelul produselor si al proceselor

121 vizualizari
Eplan Data Portal, Eplan ePulse
Distribuie pe

Furnizorul de soluții Eplan oferă deja de mai mult timp sisteme bazate pe cloud. Eplan Data Portal s-a înființat la nivel mondial ca o bibliotecă a producătorilor pentru descărcarea datelor de aparat. De la începutul anului 2019, Eplan eView a extins gama de soluții cu care proiectele ECAD pot fi vizualizate, verificate și comentate prin intermediul unui flux de lucru de revizuire. Cu Eplan ePulse, parcursul companiei către dezvoltarea unui sistem cloud versatil continuă, acum într-un dialog sistematic cu clienții și partenerii.

Eplan ePulse, cea mai nouă ofertă de soluții a companiei, reprezintă fundamentul pentru o rețea completă de sisteme bazate pe cloud, care reunește date și proiecte, discipline și ingineri din întreaga lume. Folosind propriile browsere de internet, utilizatorii beneficiază de acces la aplicații care îmbunătățesc actuala gamă de produse ale platformei Eplan cu funcții noi pe întregul lanț valoric bazat pe date. Designul de tip deschis al Eplan ePulse include planuri de viitor pentru a asigura disponibilitatea la o varietate de formate de date și interfețe pentru sisteme de la alți furnizori.

Eplan eView

Conexiunea în lanțul de aprovizionare

«Folosim metode versatile de dezvoltare pentru ofertele noastre de sisteme cloud și suntem atenți la nevoile clienților noștri», declară Sebastian Seitz, director general executiv al Eplan și Cideon. «Eplan ePulse servește drept conexiune în cadrul lanțului de aprovizionare între clienții finali, furnizorii de mașini și instalații, precum și producătorii de componente în producția industrială.» Datele de proiect stocate în Eplan ePulse reprezintă atât descrierea sistemului pentru procesul intern de fabricație al companiei, cât și documentația pentru clienți care vizează toate aspectele legate de duplexul digital care sunt relevante pentru automatizare. «În epoca digitalizării, acest lucru le permite clienților noștri să se bazeze în proporție de 100% pe date digitale», explică Seitz. În acest scop, Eplan a creat o nouă unitate care oferă un nou impuls în stilul grupurilor de reflecție de astăzi. Aici se realizează experimente care sunt discutate cu clienții și partenerii. Nu orice idee va vedea lumina zilei, dar gândirea creativă este mai mult decât binevenită și încurajată.

O prezentare generală a sistemelor bazate pe cloud ale Eplan:

• Cu Eplan eView, proiectele de inginerie generate în platforma Eplan vor fi accesibile direct în cloud. Acest lucru înseamnă că datele de proiect pot fi vizualizate în orice moment, de oriunde. O funcție de revizuire permite angajaților din sau din serviciul de întreținere să își adauge sugestiile pentru modificări în scheme.
Eplan Data Portal oferă acces web la cataloagele de produse de înaltă calitate ale numeroșilor producători de componente. Toate soluțiile bazate pe platforma Eplan au acces egal la acest serviciu web. Transferul ușor prin glisare și fixare al componentelor în documentația Eplan reduce timpul și efortul necesare pentru proiectarea tehnologică și crește calitatea documentației mașinilor și instalațiilor.
• Cu versiunea cloud Eplan Cogineer, generarea schemelor dintr-o bibliotecă de șabloane cu doar câteva clicuri va fi posibilă în curând direct în browser. Noua versiune extinsă, Eplan Cogineer Advanced, oferă funcții suplimentare: importul variabilelor de configurare și al seturilor de valori și refolosirea ușoară a subfuncțiilor, toate acestea contribuind la crearea chiar mai facilă a modelelor.

Context

Soluțiile cloud reprezintă un instrument eficient pentru progresul standardizării datelor și proceselor. În inginerie, acest lucru merge mână în mână cu noi șanse de optimizare a proceselor și cu creșterea calității la nivelul produselor și al proceselor. În cele din urmă, toți participanții vor lucra din aceeași bază de date uniformă, cu opțiunea de a extinde accesul în întregul lanț de aprovizionare. Sistemul cloud ca locație centrală pentru schimbul de date tehnice relevante oferă acces rapid, ceea ce face ca acest punct de acces către date digitale de înaltă calitate din orice locație să fie extrem de ușor de utilizat. Eplan ePulse permite companiilor să-și mențină competitivitatea în lumea de astăzi, cu un potențial clar pentru continuarea succesului pe termen lung.

Aflați mai multe la:
https://www.eplan.de/hm19

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video