Noul InRow 30 kW, o solutie pentru racirea centrelor de date cu densitate mare de putere

63 vizualizari
Schneider Electric, 30kW InRow DX
Distribuie pe
  • Densitatea mai mare de putere într-un perimetru restrâns înseamnă mai mult spațiu pentru echipamentele IT
  • Eficiența îmbunătățită cu până la 30% reduce costurile operaționale și îmbunătățește eficiența utilizării resurselor energetice
  • Design-ul flexibil este ideal pentru modernizarea sau instalarea în cadrul centrelor de date deja existente

Schneider Electric, liderul transformării digitale a managementului energiei și automatizării, anunță extinderea portofoliului de soluții de răcire și lansează 30kW InRow™ DX. Disponibilă într-un format de rack de 300mm, această soluție specializată pentru răcirea centrelor de date oferă cel mai înalt nivel de eficiență din industrie și răspunde nevoii pentru răcire în centrele de date cu o densitate mare de putere.

Tendința de modernizare și consolidare a centrelor de date aduce cu sine nevoia pentru soluții care au o capacitate crescută de răcire și dimensiuni reduse, care sunt suficient de flexibile pentru a se adapta la sarcina reală a centrelor de date. Soluția 30kW InRow DX este ideală pentru centrele de date care trec printr-un proces de modernizare, pentru cei care au nevoie să integreze o soluție de răcire într-o structură deja existentă sau pentru orice sisteme în care spațiul pentru echipamente IT este limitat. Datorită dimensiunilor reduse, design-ului eficient din punct de vedere energetic și funcțiilor puternice, InRow DX este cel mai flexibil și mai predictibil sistem de răcire pentru noile generații de centre de date mici și mijlocii, precum și o opțiune potrivită pentru soluțiile IT de proximitate.

Printre beneficiile soluției 30kW InRow DX se numără:
•    Putere crescută de răcire: putere de răcire de până la 3 ori mai mare în comparație cu modelele precedente, ceea ce înseamnă că sunt necesare mai puține unități, economisind astfel spațiu.
•    Nivel ridicat de eficiență: soluția utilizează un compresor și o serie de ventilatoare eficiente din punct de vedere energetic pentru a reduce costurile operaționale și pentru a lăsa mai multă energie la dispoziția celorlalte echipamente IT.
•    Design flexibil: răspunde cu ușurință provocărilor de instalare și reduce cerințele de service.
•    Capacitate variabilă: Compresorul variabil Speed Drive vă permite să adaptați puterea de răcire la sarcina termică reală.
•    Compatibilitate cu EcoStruxure™: ușor de gestionat, permite o monitorizare de ansamblu a parametrilor și performanței echipamentului.

„Dacă sunteți în curs de consolidare, modernizare sau extindere a centrului dumneavoastră de date și întâmpinați provocări în a gestiona cerințele termice ale noilor servere, noua soluție flexibilă 30kW InRow DX este ideală,” spune Ben Smith, vice președinte al business-ului de soluții de răcire, Schneider Electric. „Compact, dar extrem de puternic, și cu un nivel de eficiență greu de depășit, noul 30kW InRow permite folosirea a mai puține unități, oferind aceeași capacitate de răcire.”

Găsiți aici mai multe informații despre the 30kW InRow DX, precum și despre întregul portofoliu Schneider Electric de soluții de răcire.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video