Recent, a avut loc intalnirea bianuala dintre DIAGER si UNIOR-TEPID

223 vizualizari
Diager
Distribuie pe

Recent, a avut loc intalnirea bianuala dintre DIAGER, primul producător european de instrumente de gaurire in beton cu o retea de distributie in peste 80 de ţări si distribuitorul sau exclusiv in Romania, UNIOR-TEPID , lider national in distributia de scule profesionale de mana.

DIAGER cu cele 25.000.000 de burghie fabricate anual în Poligny (Jura) si in locatia din Germania asigura indubitabil provenienţa şi trasabilitatea de origine europeana a produselor sale. Este lider cu o cifra de afaceri anuala de peste 50 mil.euro, fiind prezent in fabricatia tuturor producatorilor francezi de automobile si al constructorilor europeni de aeronave. Peste 60% din productia de burghie este dedicata utilizarii in beton (SDS – plus, SDS – max). Avand această capacitate de fabricatie si autonomie reală de alegere, de la concepţie la producţia industrială, DIAGER isi imbogateste permanent know-how-ul istoric de mai mult de 60 de ani, investind în mod regulat în cercetare-dezvoltare şi în evoluţia produselor sale. In Franta este liderul de necontestat in piata burghielor pentru beton cu 3 muchii taietoare, in fata celorlalti confrati de notorietate: Heller, Milwaukee, Wurth, Dewalt, Makita/ Hitachi, Bosch.

Si anul acesta Compania investeste o suma importanta în extinderea spatiilor de productie si logistice, linii automate de fabricatie si dezvoltarea de noi produse, inovative. DIAGER nu este doar numarul 1 mondial in fabricatia de burghie pentru beton, ci si lider in calitate, in fiecare an fiind destinate pentru testarea produselor (peste 48.000 m gaurire), o jumătate de milion de găuri forate in 165 de tone de beton. Otelurile si carbura sunt exclusiv europene de cea mai inalta calitate. Automatizarile procesului de fabricatie asigura productivitatea necesara si calitatea celor peste 850.000 linii de comanda solicitate in fiecare an. Menţinerea unui nivel de calitate impecabilă pentru clienţii săi este dat, in primul rand, de nivelul de competenta tehnologica care-si lasa amprenta asupra capacitatii inovative.​​​​​​​
diager

Obsesia pentru inovare (DIAGER detine un Centru propriu de cercetare si platforma de incercari) da tonul schimbarii, soldandu-se in fiecare an cu aparitia de noi si noi produse, nepereche in lume, care asigura suprematia europeana de necontestat a brandului DIAGER. Întotdeauna foarte aproape de utilizatorii săi, DIAGER dezvoltă, pe baza experienţelor şi a cerinţelor acestora, tot mai multe produse. Axele de cercetare ale producatorului francez se bazeaza pe intelegerea nevoilor exprimate de catre clientii sai traditionali, dar si a celor mai noi, care reveleaza dupa utilizarea produselor cumparate (SDS-plus si SDS – max). Dispunand de 3 tipuri de carbura care asigura o penetrare rapida, concentrica, perfect calibrata, 6 puncte de contact, canalele de evacuare special profilate cu design unic in lume, burghiele DIAGER asigura o viteza de evacuare superioara a materialului dislocat, concomitent cu cresterea rezistentei si flexibilitatii tijei. Trendul pietei – mai multe gauri intr-un timp mai scurt – este urmarit atent, o preocupare speciala fiind acordata cresterii vitezei de penetrare in beton a burghielor, concomitent cu o durabilitate sporita a acestora. Dotarea cu mai multe muchii taietoare mareste viteza de penetrare ceea ce reclama calitatea superioara a evacuarii materialului, de aici profilul unic al burghielor SDS GROUND max, special concepute pentru aplicatii in beton, dar si in pamant moale, solutie inovativa ce constituie o provocare ramasa fara raspuns pana acum din partea concurentei.

Performantele superioare ale burghielor pentru beton DIAGER sunt ilustrate de rapoartele de testari care pot fi puse, sub conditia asigurarii confidentialitatii, la dispozitia celor interesati.

Ultima sa inovaţie patentata – burghiul pentru beton SDS Max Ultimax 646 – are 10 muchii taietoare active (6 muchii frontale - doua principale,doua secundare si doua centrale – si 4 muchii laterale) şi 50% mai mult carbură. Caracteristicile sale tehnice îi conferă o viteză de neegalat (30cm/minut), stabiltate procesului de gaurire şi o robusteţe pentru o durată de viaţă extremă (+1000 gauri), fiind singurul care are cap de burghiu din beton 100% carbură.

Revenind la intalnirea dintre cei doi lideri, partile au constatat ca piata din Romania are un potential de crestere in mare parte neexploatat, daca tinem seama de toate avantajele oferite de burghiele DIAGER, producatorul nr.1 european. Liniile de actiune comune in proxima perioada vor conduce la consolidarea brandului in Romania si la marirea cotei de piata.

www.sculeserioase.ro

www.centrulnationaldescule.ro
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video