Afriso

 

S-a deschis Centrul de testare si training in sudura!

welding
vizualizari


TÜV Rheinland Romania - parte a grupului TÜV Rheinland, lider ca organism de certificare si inspectie, avand o istorie de peste 140 de ani si Procer Company - o reputata companie de technical staffing la nivel international specializata in a oferi solutii de recrutare, consultanta si project management, lanseaza un proiect de dezvoltare si servicii adresat comunitatii din domeniul Sudurii din Romania si la nivel international (ingineri, specialisti, sudori si companiile unde acest tip de personal isi desfasoara activitatea).

Proiectul vizeaza oferirea unor servicii de dezvoltare pentru personalul din acest domeniu si implicit pentru firmele angajatoare din sectorul Sudura, Fabricatie, Santiere navale, etc. Realizat in jurul Centrului de training in sudura deschis in Bucuresti, serviciile oferite acopera o gama larga de nevoi si cerinte.

Pentru toti acestia - Specialisti in domeniu, proaspat absolventi, persoane aflate in cautarea unor oportunitati de dezvoltare in cariere in domeniul sudurii sau Companii care deruleaza proiecte cu astfel de personal, compania a pregatit pachete de training, de testare si certificare potrivite.

Pentru mai multe detalii legate de cursurile de testare si certificare personal sudor sau Training/formare profesionala pentru ingineri si sudori, vizitati http://www.tuv.com/ro/romania/services_ro/educatie_si_personal_ro/welder_testing_center/centru_testare_calificare.html#tab2 

 

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

 

ajutor instalator

 

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

Real Estate & Construction Forum 2019

Licitatii