S-a deschis Centrul de testare si training in sudura!

107 vizualizari
welding
Distribuie pe


TÜV Rheinland Romania - parte a grupului TÜV Rheinland, lider ca organism de certificare si inspectie, avand o istorie de peste 140 de ani si Procer Company - o reputata companie de technical staffing la nivel international specializata in a oferi solutii de recrutare, consultanta si project management, lanseaza un proiect de dezvoltare si servicii adresat comunitatii din domeniul Sudurii din Romania si la nivel international (ingineri, specialisti, sudori si companiile unde acest tip de personal isi desfasoara activitatea).

Proiectul vizeaza oferirea unor servicii de dezvoltare pentru personalul din acest domeniu si implicit pentru firmele angajatoare din sectorul Sudura, Fabricatie, Santiere navale, etc. Realizat in jurul Centrului de training in sudura deschis in Bucuresti, serviciile oferite acopera o gama larga de nevoi si cerinte.

Pentru toti acestia - Specialisti in domeniu, proaspat absolventi, persoane aflate in cautarea unor oportunitati de dezvoltare in cariere in domeniul sudurii sau Companii care deruleaza proiecte cu astfel de personal, compania a pregatit pachete de training, de testare si certificare potrivite.

Pentru mai multe detalii legate de cursurile de testare si certificare personal sudor sau Training/formare profesionala pentru ingineri si sudori, vizitati http://www.tuv.com/ro/romania/services_ro/educatie_si_personal_ro/welder_testing_center/centru_testare_calificare.html#tab2 

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video