novapex

 

Schneider Electric își extinde soluțiile de management

EcoStruxure IT Advisor
vizualizari
 • Soluția simplifică implementarea - se instalează în cloud sau la sediul clientului, cu acces imediat la informații
 • Aplicații întotdeauna actualizate și securitate IT, cu acces de oriunde și  oricând
 • Modelul de tip abonament elimină costurile în avans

Schneider Electric, lider în transformarea digitală a managementului energiei și automatizării, a lansat EcoStruxure™ IT Advisor ™. Folosind puterea cloud-ului, EcoStruxure IT Advisor oferă o modalitate simplificată de a implementa  un management al centrelor de date accesibil  de oriunde și oricând.

Disponibil oriunde în lume 

Ilustrând următoarea etapă a extinderii platformei IT EcoStruxure, IT Advisor se concentrează pe eficientizarea managementului și a operațiunilor centrelor de date. Acest instrument de planificare și modelare bazat pe  tehnologia cloud le permite operatorilor de mari centre de date și facilități de colocare să-și reducă cheltuielile operaționale și să maximizeze timpul de funcționare prin optimizarea capacității, analizarea impactului de business și automatizarea fluxurilor de lucru.

„Arhitecturile hibride determină industria să regândească modul în care este gestionată și operată infrastructura centrelor de date", declară Kim Povlsen, Vice President and General Manager, Digital Services and Software, Schneider Electric. „EcoStruxure IT Advisor răspunde acestei nevoi, oferind clienților un software puternic de planificare și modelare a centrelor de date în cloud sau la sediul clientului, accesibil de oriunde și livrat cu un model flexibil de abonament".

Principalele caracteristici și avantaje ale EcoStruxure IT Advisor:

 • Gestionarea activelor pentru inventarierea exactă: datele sunt afișate pentru acces instantaneu la detaliile exacte ale dispozitivului și la caracteristicele activelor 
 • Planificarea riscului pentru gestionarea proactivă a incidentelor: Raportul Analiza Impactului arată modul în care incidentele pot avea impact asupra dispozitivelor și a infrastructurii.
 • Managementul schimbărilor pentru toate mutările, adăugările și modificările asupra activelor: Automatizarea fluxului de lucru asigură reducerea erorilor umane și implementarea celor mai bune practici.    

Pentru furnizorii de servicii de colocare, EcoStruxure IT Advisor oferă o vedere la nivelul podelei - incluzând delimitarea zonelor, rack-uri și dotări IT, împreună cu rapoarte detaliate de utilizare a podelei și a rafturilor.

EcoStruxure IT Advisor este disponibil la nivel global și extinde platforma IT EcoStruxure, care include EcoStruxure IT Expert, un software securizat, de monitorizare de oriunde și oricând, cu vizibilitate asupra tuturor activelor de infrastructură fizică cu activare IoT și EcoStruxure Asset Advisor, Aceasta oferă monitorizarea 24x7 de către biroul global de servicii Schneider Electric sau prin rețeaua noastră de parteneri.

www.se.com/ro

Adauga Comentarii

Basic HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
 • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
 • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:6500
Data publicarii: 29.05.2020
Valoarea estimata:3599999
Data publicarii: 29.05.2020
Valoarea estimata:38974
Data publicarii: 29.05.2020