Servicii de foraj profesionale de la Eco Drill

152 vizualizari
Servicii de foraj profesionale de la Eco Drill
Distribuie pe

Indiferent de zona în care trăiește fiecare, apa reprezintă o resursă de bază, indispensabilă în orice gospodărie. Dacă cei ce trăiesc în orașe sunt mai norocoși și se pot bucura de această resursă foarte ușor, pentru cei din afara orașelor lucrurile stau puțin diferit.

Atunci când vine vorba de zonele aflate în afara orașelor, este necesară dezvoltarea unei surse sigure de apă și menținerea ei în stare de funcționare constantă.

Se recomandă ca tot acest proces să fie lăsat pe mâna specialiștilor în domeniu, care au experiență și oferă servicii de foraj profesionale.

Eco Drill - aliatul de încredere în executarea forajelor

O astfel de firmă ce oferă servicii foraje este și Eco Drill, care are o experiență în domeniu încă din 2006. Aceasta execută foraje profesionale în orice tip de sol, având orice duritate, oriunde pe teritoriul țării. Aceste foraje profesionale sunt destinate pentru puțuri de apă de adâncime medie și mare, pompe de căldură, micropiloni, prospecțiuni, consolidări, prelevare de sol sau monitorizarea apei.

Având o mare experiență în domeniu, cu peste 1000 de foraje la activ, Eco Drill răspunde afirmativ chiar și celor mai îndrăznețe provocări. Fiecare lucrare realizată de către echipa Eco Drill beneficiază de o garanție de 2 ani. Experiența căpătată în timp nu își răsfrânge avantajele doar asupra calității serviciilor, ci și asupra timpului de execuție a lucrărilor, care este redus la minim.

Utilizând materii și materiale de calitate superioară, fiabile în timp și având la dispoziție utilaje, tehnologii și echipamente dintre cele mai performante, echipa de profesioniști de la Eco Drill garantează pentru lucrările executate la standarde înalte.

Tipuri de foraje

Revenind la procesul de foraje puțuri, trebuie precizat faptul că aceasta este singură modalitate de exploatare a apei, atunci când ea se află la o adâncime mai mare de 20 de metri. În funcție de debitul de apă necesar, puțurile de apă pot fi de mică sau de mare adâncime.

Fiecare din aceste două tipuri de puț are avantaje și dezavantaje. Spre exemplu, în cazul puturilor de mică adâncime, apa se obține foarte ușor. În schimb, există un mare risc de contaminare cu impuritățile ce pot ajunge ușor în apă. Deși necesită puțin mai multă muncă, sunt recomandate puțurile de mare adâncime pentru că în cazul acestora riscul de contaminare nu există, neavând impurități organice.

Eco Drill a încercat de-a lungul timpului să se specializeze pe două modalități de obținere a apei prin foraj: forajul hidraulic rotativ cu circulație de fluid și forajul uscat cu ciocan de fund. Acestea reprezintă cele mai dificile și mai complexe modalități cunoscute.

Forajul hidraulic rotativ cu circulație de fluid este folosit în cazul solurilor moi și medii precum argilă, nisip, pietriș. Aceste tipuri de sol sunt întâlnite îndeosebi în București, Vrancea, Galați, Brăila, Satu-Mare etc.

În ceea ce privește forajul uscat cu ciocan de fund, trebuie precizat faptuil că acesta se realizează în cazul solurilor dure și semi-dure, așa cum sunt marmura, roca, granitul, calcarul, întâlnite în special în zonele de deal și de munte din Tulcea, Maramureș, Constanța, Neamț, Brașov și altele.

Așadar, indiferent de tipul de sol unde se dorește a se executa forajul, echipa de profesioniști de la Eco Drill are experiența și cunoștințele necesare pentru a asigura o lucrare de calitate și de durată.  

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video