novapex

 

Sistemul StrengThin 100 al companiei Victaulic reprezinta o modificare revolutionara pentru sistemele de conducte din otel inoxidabil

StrengThin 100
vizualizari


Mai sigur, mai rapid si mai usor de instalat, Victaulic® lanseaza sistemul mecanic de imbinare a conductelor, StrengThin™ 100 , sporind eficienta alegerii conductelor din otel inoxidabil cu pereti subtiri.

Victaulic, liderul mondial in sistemele mecanice de imbinare a conductelor, are placerea de va prezenta primul si unicul sistem canelat de imbinare a conductelor de acest tip: sistemul StrengThin™ 100, conceput special pentru lucrarile in care sunt folosite conducte din otel inoxidabil 304/316 cu pereti subtiri (2 si 3 mm).

Foto: Sistemul StrengThin 100 este singura solutie canelata mecanica pentru imbinarea conductelor din otel inoxidabil cu pereti subtiri

Imbinarea conductelor din otel inoxidabil cu pereti subtiri reprezinta o optiune atractiva pe pietele de constructii din Europa, in special pentru sistemele de apa potabila, de aer comprimat, de racire si de apa rece. Aceasta creste eficienta manevrarii materialelor pe santier si reduce costurile din punct de vedere al instalarii totale. 

Insa sudarea peretilor subtiri din otel inoxidabil presupune si riscuri. Supraincalzirea conductei si nevoia de substante chimice pentru a decapa si a pasiviza conducta cu scopul redarii rezistentei la coroziune reprezinta doar doua dintre provocarile procesului de sudura. Pentru a rezolva aceste provocari industriale, Victaulic a tinut cont de parerile clientilor si a creat sistemul StrengThin 100, singura solutie canelata mecanica pentru imbinarea a conductelor cu pereti subtiri din otel inoxidabil.
„Sistemul StrengThin 100 va revolutiona imbinarea conductelor din otel inoxidabil cu pereti subtiri”, a declarat DJ Wolbert, Manager de Productie al companiei Victaulic. „Constructorii pot beneficia de eficienta utilizarii conductelor din otel inoxidabil cu pereti subtiri in cadrul sistemelor mecanice, fara riscurile asociate procesului de sudura.”

Sistemul StrengThin 100 consta dintr-un cuplaj rigid galvanizat, prevazut cu tehnologia proprie Victaulic installation-ready™. Cuplajul rezista pana la 16 bari, fiind adecvat pentru temperaturi cuprinse intre -34°C si +121°C. Restul sistemului include o linie completa de fitinguri si vane usoare, realizate din otel inoxidabil. Totodata, sistemul foloseste un profil canelat nou, care ajuta la cuplarea conductelor fara riscul unei dilatari a acestora.
La lansare, sistemul va fi disponibil in dimensiuni cuprinse intre DN50 si DN150 pentru conducte 304/316 cu pereti de 2 mm. Dimensiunile cuprinse intre DN200 si DN300 pentru conducte cu pereti de 3 mm vor fi disponibile in 2015.

Foto dreapta: Constructorii pot beneficia de eficienta utilizarii conductelor din otel inoxidabil cu pereti subtiri in cadrul sistemelor mecanice, fara riscurile asociate procesului de sudura.

Inca din 1919, Victaulic este unul dintre liderii mondiali in producerea de cuplaje mecanice canelate si sisteme de cuplare a tevilor. Utilizate pe cele mai exigente piete, serviciile si tehnologiile inovatoare ale Victaulic in domeniul instalatiilor permit oamenilor sa lucreze mai repede, sporind in acelasi timp siguranta, asigurand fiabilitatea si marind eficienta. Compania detine 15 unitati producatoare, are 28 de sucursale in intreaga lume si peste 3 600 de angajati care vorbesc 43 de limbi din toate zonele globului.
Cu peste 900 de brevete mondiale active, solutiile Victaulic sunt utilizate in 115 tari, intr-o varietate de domenii, printre care petrol si gaze naturale, industria chimica, minerit, generarea energiei, tratarea apei si a apelor reziduale, in domeniul militar si cel marin, precum si cel al constructiilor comerciale si al protectiei impotriva incendiilor. Sistemele de cuplare mecanica Victaulic pot fi intalnite in proiecte cheie de constructie printre care se numara centrul comercial Jupiter City Pitesti, Hidrocentrala Portile de Fier si Carrefour Pitesti. Oferind solutii durabile pentru mediu, Victaulic coopereaza cu BREEAM si alte initiative internationale.

Pentru informatii suplimentare vizitati www.victaulic.com si ne puteti urmari pe: LinkedIn, Facebook, Twitter si YouTube.

 

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019