novapex

 

Ariston Thermo lanseaza noile modele de boilere cu design special VELIS Evo

Velis Evo
vizualizari

Ariston Thermo Romania, liderul pietei locale de centrale termice si boilere electrice, completeaza gama de boilere electrice cu doua noi modele performante, care, datorita tehnologiilor utilizate si designului unic, se adreseaza segmentului de clienti premium, ce isi doresc produse exclusiviste care confera confort si economii, dar, in acelasi timp, completeaza in mod armonios ambientul locuintei.

Astfel, noile modele Velis Evo si Velis Evo Plus mentin caracteristicile de baza ale gamei din care fac parte si prezinta un design minimalist, de top. De asemenea, modelul Velis Evo Plus are un aspect cromat unic, aducand un plus de eleganta si stil in orice tip de ambientare.
Un alt elemente diferentiator pentru gama Velis este faptul ca toate produsele au dimensiuni unice la nivel international, cu o adancime de numai 27 de cm, redusa la jumatate comparativ cu boilerele obisnuite. Datorita dimensiunilor compacte, acestea pot fi montate atat in baie, cat si in bucatarie, in spatiile cele mai inguste. Un alt avantaj este posibilitatea montarii atat pe verticala, cat si pe orizontala, ducand la o economie semnificativa de spatiu in locuinta.

„Dimensiunile, designul, specificatiile tehnice si multitudinea de functii complexe fac din noile modele Velis Evo si Velis Evo Plus principala alegere pentru clientii care isi doresc produse de calitate, menite sa ofere confort sporit si economii”, a declarat Catalin Draguleanu, Country Manager Ariston Thermo Romania.

Functii inteligente pentru reducerea consumului cu pana la 14%
Cele doua modele Velis Evo nou lansate dispun de functii de inalta performanta, fiind astfel un etalon de confort pentru utilizatori. Una dintre acestea este functia Eco Evo, ce are rolul de a memora informatii concrete despre consumul de apa in termeni de cantitate si intervale orare. Astfel, prin retinerea tuturor informatiilor privind programul de utilizare al boilerului, factura la electricitate poate fi redusa cu pana la 14% comparativ cu alte modele.

Potrivit companiei, un alt avantaj oferit de noile modele este structura dubla a rezervorului datorita careia apa se incalzeste mai rapid si utilizatorii se pot bucura de un dus fierbinte, in doar 50 de minute[2]. In plus, structura de acest tip ofera si un grad de silentiozitate mai ridicat.

Nivelul de confort este completat de emailarea din titan a celor doua rezervoare. In plus, Velis Evo si Velis Evo Plus, alaturi de celelalte modele Ariston, beneficiaza de sistemul de siguranta ABS ce cuprinde functii precum autodiagnoza, functia activa de siguranta electrica si functiile anti-legionella, anti-inghet si protectie lipsa apa.

Dincolo de toate aceste functii, Velis Evo Plus dispune de un display complex ce afiseaza numarul de dusuri disponibile, timpul de asteptare pana la urmatorul dus si programarea zilnica.

Velis Evo si Velis Evo Plus sunt disponibile in variante de 50, 80 si 100 de litri, incepand cu luna iulie, in intreaga retea de distribuitori autorizati ai Ariston Thermo Romania.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

 

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:3193
Data publicarii: 9.12.2019
Valoarea estimata:
Data publicarii: 6.12.2019