O EVOLUȚIE ÎN RECUPERATOARELE DE CĂLDURĂ INDUSTRIALE HEXONIC DNA ECO

22 vizualizari
1
Distribuie pe

Premiera noii linii de recuperatoare de căldură industriale Hexonic DNA ECO a fost întampinată cu mare interes de comunitatea profesională in cadrul expoziției Green Energy 2023 din Sofia – prima ediție a expoziției pentru tehnologii eficiente energetic, ce a avut loc in Sofia, la sfarsitul lunii martie anul trecut.

Ultima generație de economizoare DNA ECO, ce marchează un pas nou în directia soluțiilor tehnice pentru recuperarea căldurii, a fost prezentată oficial audienței de managerul de vânzări pentru Zona Balcani Lyubomir Stoyanov. Publicul a primit detalii cu privire la inovațiile tehnice prezente în noua linie de echipamente, de la geometria fasciculului tubular, până la modularitatea arhitecturii sau ușurința în cazul intervențiilor de întreținere sau service.

Sistem foarte eficient pentru o varietate de aplicații industriale

”Mulțumită îmbunătățirilor, produsul este foarte atractiv pentru piața industrială, acolo unde în cadrul multor aplicații de degajă cantități mari de căldură în mediul înconjurator. În practică, soluția are capacitate teoretic nelimitată datorită posibilității de a cupla mai multe module în orice combinație serie-paralel pentru a satisface cerințele proiectului.

1

Cu secțiunea hexagonală a tuburilor și geometria de helix, efectul de condensare apare mai ușor, fapt ce duce la creșterea eficienței sistemului per ansamblu. Fasciculul tubular precum și modulele interioare construite complet din inox reduc riscul de coroziune la temperaturi înalte, iar manevrabilitatea îmbunătățită duce la o dezasamblare mai rapidă și mai ușoară a modulelor interioare. Sistemele electronice de monitorizare a activității detectează cu precizie momentele cand echipamentul are nevoie de efectuarea intervențiilor de întreținere sau service.  

1    

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video