Piesamea.ro - furnizor de piese de schimb pentru centrale termice va asteapta cu reduceri!

742 vizualizari
Piesamea.ro
Distribuie pe

Piesamea.ro este magazinul online cu piese de schimb pentru centrale termice și alte produse din domeniul încălzirii, cu zeci de clienți noi în fiecare lună, deserviți de echipa noastră bine pregătită. Știm că toată lumea dorește piese pentru centrale la cel mai bun preț posibil, iar la noi este locul unde veți găsi o gamă largă, scopul fiind de a oferi produse de calitate superioară la cele mai bune prețuri și de a livra prompt și fără greșeală piesele solicitate pentru ca echipamentele să fie reparate într-un timp rezonabil.

LIVRARE

Sediul nostru se află în București însă distribuim piese în toată țara, în condiții de siguranță. Dorința noastră este de a livra piesa sau piesele comandate în maximum 24 de ore de la primirea comenzii. Comenzile dumneavoastră vor fi preluate rapid și eficient, fiind confirmate de echipa call-center în maximum 10-20 de minute de la primire cu preț și disponibilitate, variante pentru piesele ce nu au preturi , sunt coduri care nu mai sunt in uz si au cod inlocuit de catre furnizor . După livrare ne dorim să aflăm satisfacția clienților prin feedback.

PRODUSE

Avem în magazinul online peste 60.000 de coduri produse pe stoc, piese pentru centrale termice, iar lista aceasta crește cu fiecare zi. Gestionăm instantaneu nu doar stocurile, furnizorii și listele de prețuri, dar și informații despre peste 700.000 de coduri de piese de schimb centrale (pe ce modele se găsesc, care sunt codurile compatibile sau de înlocuire, scheme tehnice a peste 6.000 de modele de centrale termice, sau diverse echipamente).

Clienții noștri știu că beneficiază de cele mai bune prețuri pentru centrale, boilere electrice, aer condiționat, soluții chimice, accesorii evacuare.

Oferim o gamă largă de piese de schimb pentru mărci de centrale precum Beretta, Riello, Ferroli, Ariston, Vaillant, Saunier Duval, Viessmann, Vaillant și multe altele. Știm că achiziționarea echipamentelor de încălzire poate fi dificilă, dacă nu sunteți instalator. Pentru astfel de cazuri, apelați la asistența noastră. Ne puteți solicita orice piesă dorită, chiar dacă aceasta nu se regăsește în magazinul nostru online.

 

Accesează magazinul online chiar acum și beneficiază de ofertă: www.piesamea.ro!

Pentru detalii, contactați echipa piesamea.ro la Call Center 021-2011114 sau e-mail: comenzi@fli.ro

Nu mai sta pe gânduri și comandă direct din magazinul online sau prin e-mail: comenzi@fli.ro

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video