novapex

 

Produse romanesti promovate in Estonia si Letonia

romania
vizualizari

Produsele romanesti, din domeniile echipamente electrice, sisteme de incalzire cu peleti, radiatoare si sisteme de climatizare, elemente de constructii metalice si produse pentru sectorul agro-zootehnic, au fost promovate in Estonia (Tallinn) si Letonia (Riga) de Ministerul Economiei, Comertului si Turismului si Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR), in cadrul misiunii economice multisectoriale, ce a avut loc in perioada 29 septembrie - 3 octombrie a.c. in aceste tari.

Reprezentantii societatilor Camacon S.A., Ecohornet SRL, Rocotherm Radiators SRL, Elmet Group Metal&Electric SRL, Radox SRL, Soran Enterprise SRL si Termofarc SRL au purtat discutii bilaterale cu omologii companiilor baltice interesati, in cadrul evenimentelor organizate in cooperare cu camere locale de comert sau agentii de promovare a afacerilor, de oferta de export romaneasca.

Delegatia romana a avut inca din prima zi intalniri de lucru in cadrul unui Forum de afaceri organizat la Camera de Comert a Estoniei in capitala Tallinn. Au avut loc discutii cu reprezentantii unor firme din domeniul de interes al companiilor romanesti si cu Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii, precum si cu Asociatia Firmelor de Constructii din Estonia. Au fost organizate, de asemenea si vizite la showroom-urile reprezentative din Tallinn unde sunt expuse produse similare cu cele promovate de companiile romanesti.

Programul misiunii a continuat in Letonia, unde a fost organizata o masa rotunda cu participarea unor companii letone din domeniul instalatiilor, sistemelor de incalzire, precum si a Asociatiei pentru Eficienta Energetica din Letonia.
Misiunea economica multisectoriala organizata, in premiera, in ultimii ani, in Estonia respectiv in Letonia, a creat reale posibilitati de crestere a exporturilor romanesti in tarile baltice, realizandu-se cu sprijinul BPCE Varsovia si al Consulatului Onorific al Romaniei de la Riga.

http://www.minind.ro/

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019