RADOX a participat la cea de-a XV-a editie a targului international Aquatherm Kiev, cel mai mare eveniment HVAC din Ucraina

217 vizualizari
Radox_Aquatherm Kiev
Distribuie pe

radox01

Aquatherm, una dintre cele mai mari 10 expozitii din domeniul echipamentelor de incalzire, ventilatie, alimentare cu apa, energie regenerabila, piscine si tehnica sanitara si-a deschis portile in Kiev, in perioada 14-17 mai 2013. Actuala editie a beneficiat de participarea a 636 de expozanti din 28 de tari din intreaga lume.
Parte a expozitiei Aquatherm, brandul Eco Energy a reunit 89 de companii ce au oferit tehnologii eficiente energetic si sisteme ce utilizeaza energie solara. Standurile companiilor Eco Energy din Ucraina, Germania, Italia, Turcia, Romania si China au fost usor de recunoscut datorita unui logo special continand caracterele “e3”.

Romania a fost reprezentata la expozitie de 11 companii, intre care si RADOX, Rocotherm Radiators si RADOX Radiators, membre ale grupului RADOX. Prin prezentarea radiatoarelor de design si port-prosop, RADOX doreste sa faca cunoscut standardul ridicat de calitate al produselor proprii. Fabricate din materiale reciclate si reciclabile si folosind procese de productie ce permit reducerea semnificativa a consumului resurselor naturale, radiatoarele RADOX sunt expresia politicii companiei, de grija pentru mediul inconjurator.
Prezenta deja pe 18 piete externe, participarea RADOX la Aquatherm Kiev, exprima dorinta companiei de continuare a politicii de crestere a exporturilor, prin patrunderea pe piata ucraineana.

Infiintata in 2002, RADOX se numara in 2013 printre primii distribuitori pe piata echipamentelor HVAC din Romania. Colaborand de-a lungul timpului cu firme de prestigiu din Europa precum IMMERGAS, GIACOMINI, ECOFLAM, FONDITAL, MADEL, SABIANA, TECNOCLIMA, VIESSMANN, ZILMET, RADOX a reusit sa ofere constant o gama completa de produse performante si servicii de inalta calitate.

RADOX ofera o gama completa de solutii pentru incalzire, climatizare si ventilatie. Aceasta include proiectare si consultanta tehnica de specialitate, confectionare si montare de convectori de pardoseala cu grila din lemn sau aluminiu, de tubulatura din aluminiu si tabla zincata, de cosuri de fum din inox si tabla galvanizata. Prin intermediul departamentului Service, RADOX pune la dispozitia clientilor sai servicii de montaj si instalare echipamente, punere in functiune si service in perioada de garantie si post garantie, obtinerea autorizatiilor de functionare si a verificarilor tehnice periodice.

Avand o capacitate de productie anuala de 200.000 de radiatoare din otel si inox, Grupul RADOX este cel mai mare producator roman de radiatoare de baie si ornamentale.

Cele trei societati, RADOX, RADOX RADIATORS si ROCOTHERM RADIATORS, formeaza astazi un grup puternic si competitiv in domeniul instalatiilor de incalzire, climatizare si ventilatie in Romania si Uniunea Europeana. Pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei Radox, puteti accesa www.radox.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video