Truse CAPBs DPK 60-6 sens pentru verificarea etanseitatii instalatiilor

113 afisari

 Verificarea, dar și documentarea etanșeității instalațiilor în pardoseală înainte de a deveni lucrări ascunse se poate face acum rapid, precis și fără dubii cu seturile CAPBs® DPK 60-6 sens de la AFRISO.

Instalațiile (în special cele în pardoseală dar și cele cu radiatoare / ventiloconvectoare, cele cu încălzire / răcire prin pereți sau tavane) trebuiesc verificate impecabil înainte de a se turna șape, monta rigips etc. iar faptul că au corespuns se poate demonstra cu buletinul de măsurare emis de seturile AFRISO (inclusiv diagrama pierderilor) respectiv posibilitatea de printare / salvare pdf a documentului.

Setul CAPBs® DPK 60-6 sens permite racordarea rapidă la instalație, ajustarea presiunii, estimarea volumului total al instalației și în final determinarea pierderii de presiune într-un interval definit de timp. Totul cu cel mai precis senzor de presiune disponibil la ora actuală, cu compensarea variațiilor de temperatură și presiune atmosferică, certificat TÜV si DVGW.

Rezultatele sunt memorate sub formă de raport în aplicația de smartphone/ tabletă sau în analizorul de gaze / manometrul digital AFRISO.

Periodic, se pot efectua operațiuni de etalonare a aparatului de măsură, buna funcționare a sistemului fiind demonstrată prin Certificate de Etalonare emise de laboratoarele grupului AFRISO-EURO-INDEX.

AFRISO-EURO-INDEX SRL
www.afriso.ro
www.analizoaredegaze.ro
info@afriso.ro

Aboneaza-te la newsletter-ul InstalNews

Fii la curent cu toate noutatile, schimbarile, promotiile si evenimentele din lumea instalatiilor.

Ma abonez

DIN ACEEASI CATEGORIE

Situri Partenere: