Vara te relaxezi cu HEIMEIER!

307 afisari
Perioada promotiei: 1 iunie-31 august

Din data de 1 Iunie 2017 IMI Hydronic Engineering lanseaza promotia “Vara te relaxezi cu HEIMEIER”

Ca de obicei, vara incepe cu Heimeier! Compania ofera solutii tehnice optime clientilor nostri abordand cele mai complexe si dificile provocari in domeniul HVAC.

IMI Hydronic Engineering se afla in plin proces de cercetare si dezvoltare de tehnologii inovatoare in controlul termostatic. Gama Heimeier de robinete termostatice include peste 120 de corpuri de robinete termostatice diferite pe care se pot instala peste 40 de capete termostatice diferite. Heimeier asigura si un sortiment vast de servomotoare, termostate de camera, fitinguri speciale, robinete de reglaj si robinete de inchidere, asigurand astfel detinerea unei solutii pentru aproape orice situatie.
In perioada 1 Iunie - 31 August 2017, Heimeier are o oferta speciala pentru toti cei care achizitioneaza seturile de capete si robinete termostatice din promotie. Oferta se deruleaza prin distribuitorii companiei.

Intrebati in magazinul de instalatii preferat de promotia Heimeier si aveti ocazia sa petreceti o vara relaxanta cu o bere rece in mana!

Pentru achizitia seturilor HEIMEIER din promotie, primiti gratuit o geanta termoizolanta impreuna cu 6 doze de 0.5 litri de bere Carlsberg.

Promotie valabila in perioada 1 Iunie - 31 August 2017, in limita stocului disponibil.

Pentru detalii si intrebari puteti contacta si:
Doru Galatean +40 728 882 311
Damian Negrea +40 728 882 306
Bogdan Chicu +40 728 882 304

» Vezi mai multe campanii

Aboneaza-te la newsletter-ul InstalNews

Fii la curent cu toate noutatile, schimbarile, promotiile si evenimentele din lumea instalatiilor.

Ma abonez

DIN ACEEASI CATEGORIE

Situri Partenere: