VELUX Romania si Adela Parvu cauta cele mai frumoase povesti din mansarde

446 afisari
De 20 de ani, VELUX Romania construieste povesti din mansarde

Concursul se desfasoara in perioada 15 februarie - 10 aprilie 2017, de-a lungul a patru etape, pe site-ul dedicat povestidinmansarde.ro.


15 februarie 2017 - VELUX Romania, lider mondial in productia de ferestre de mansarda, aniverseaza 20 de ani pe piata locala si cauta povesti din mansarde printr-o campanie de awareness si reputatie prin care isi doreste sa ajunga cat mai aproape de consumatorii sai din Romania cu proiecte care sa ii inspire si sa ii apropie de brand. Campania debuteaza cu un concurs de amploare prin care VELUX Romania isi propune sa descopere locuinte cu podurile neutilizate, cu potential de renovare, dar si povesti inspirationale ale familiilor care traiesc in aceste case.

„Lucrez in VELUX de 15 ani si in acest timp am petrecut momente frumoase alaturi de colegi, dar si experiente minunate in misiunea de a aduce lumina naturala in cat mai multe mansarde. Dintre toate, acest moment aniversar, este, de departe, cel mai emotionant. Vom sarbatori anul acesta 20 de ani in Romania; 20 de ani plini de prospetime si lumina naturala, 20 de ani in care am crescut, am invatat, ne-am adaptat schimbarilor si, cel mai important, am inspirat oamenii. Iar ei au descoperit ca mansarda este spatiul ideal in care sa-ti traiesti viata,” a declarat Noemi Ritea, Director General VELUX Romania.

Campania aniversara este integrata pe platforma povestidinmansarde.ro cu scopul de a intari latura emotionala a brand-ului, dar si de a scoate la lumina mii de proiecte si povesti din mansardele din Romania printr-o serie de testimoniale video care au in prim-plan beneficiari VELUX Romania.

VELUX Romania si Adela Parvu cauta cele mai frumoase povesti din mansarde

Cu ocazia aniversarii a 20 de ani pe piata, VELUX Romania lanseaza un concurs pentru cei care nu au inca o mansarda amenajata, care se va bucura de sprijinul Adelei Parvu asa cum puteti vizualiza aici:


Premiul consta in ferestre de mansarda, rame de etansare pentru montajul ferestrelor si produse de izolare termica, rulouri pentru controlul luminii si al caldurii, in valoare de maximum 6.000 de euro, cat si in suportul necesar al unui arhitect care il va ajuta pe castigator sa isi amenajeze mansarda asa cum isi doreste.

Concursul se desfasoara in perioada 15 februarie - 10 aprilie 2017, de-a lungul a patru etape, pe site-ul dedicat povestidinmansarde.ro.

„Cei care ma urmaresc stiu deja ca iubesc oamenii, lumina naturala si culorile, asa ca propunerea VELUX Romania de a sustine concursul „Povesti din mansarde“ mi-a placut inca de la stadiul de idee. Sunt convinsa ca in tara exista multe poduri neamenajate, care asteapta sa iasa la lumina, iar romanii vor fi receptivi si vor participa la concurs,” a declarat Adela Parvu, blogger.

VELUX a fost prima companie de pe piata romaneasca care a promovat ideea de a locui la mansarda si beneficiile acesteia ca spatiu de locuit. Fie ca vorbim de tuneluri solare, rulouri sau de cea mai recenta generatie de ferestre de mansarda, produsele noastre inovatoare, pe care le aducem in casele oamenilor, le fac acestora viata mai luminoasa, mai calda si mai sanatoasa.

Povestea VELUX Romania a inceput cu un prim proiect intr-o scoala din Brasov, iar de atunci, mii de beneficiari au descoperit ca podurile intunecoase pot fi transformate in spatii calde si luminoase, iar posibilitatile de amenajare sunt nelimitate.

» Vezi mai multe campanii

Aboneaza-te la newsletter-ul InstalNews

Fii la curent cu toate noutatile, schimbarile, promotiile si evenimentele din lumea instalatiilor.

Ma abonez

DIN ACEEASI CATEGORIE

Situri Partenere: