Bosch lanseaza IXO Barbeque - surubelnita cu acumulator indispensabila oricarui picnic

117 vizualizari
Surubelnita cu acumulator IXO de la Bosch
Distribuie pe

Bosch lanseaza in Romania IXO Barbeque, o surubelnita cu acumulator litiu-ion care, prin atasarea unui dispozitiv special, se transforma intr-o suflanta adaptor ce ajuta la aprinderea carbunelui pentru gratar, intr-un mod simplu si distractiv, prin apasarea unui buton. Cu aceasta editie speciala pentru sezonul de vara a surubelnitei cu acumulator IXO, Bosch vrea sa fie alaturi de clientii sai pasionati atat de bricolaj, cat si de gratare. Dupa realizarea dispozitivului de deschidere a sticlelor de vin IXO Vino si a celui de condimentare a alimentelor prin simpla apasare a unui buton cu IXO Spice, Bosch face ca aprinderea gratarului cu carbune sa fie distractiva, cu ajutorul adaptorului IXO Barbeque.

Ambalat intr-o cutie argintie, setul de livrare include surubelnita cu acumulator IXO, cele zece capete de surubelnita care sunt incluse in pachetul standard, incarcatorul si noul adaptor de gratar.

Despre IXO de la Bosch
Surubelnita IXO cu acumulator de 3,6 V de la Bosch este mica, usoara si cu un design ergonomic. Datorita dimensiunii sale reduse si echilibrate, se poate lucra cu IXO in cele mai mici spatii. Surubelnita IXO este special creata pentru micile insurubari si montari care sunt inerente in intretinerea oricarei locuinte. In aceste activitati, IXO se dovedeste mult mai eficienta decat surubelnitele clasice. Cu o greutate de numai 300 de grame, ea poate fi manuita cu usurinta pentru a insuruba rafturi, a repara biciclete sau la demontarea si montarea calculatoarelor.

Secretul succesului surubelnitei IXO consta in tehnologia acumulatorilor litiu-ion, regasita si in laptop-uri sau telefoane mobile. Acumulatorul cu litiu-ion este mai mic si mai usor decat acumulatorii obisnuiti, avand aceeasi putere. Un alt mare avantaj il constituie faptul ca acesta nu se auto-descarca, ci lucreaza la capacitate maxima, chiar si dupa ce a stat nefolosit timp de un an. In plus, acumulatorii cu litiu-ion nu prezinta efect de memorie.

Surubelnita cu acumulator IXO de la Bosch a fost vanduta in peste douasprezece milioane de bucati la nivel global si a revolutionat inca din 2003 piata de DIY prin design-ul sau usor. Intr-o lume plina de unelte mari si greoaie, IXO s-a prezentat ca fiind o unealta mica, usoara si foarte folositoare, devenind rapid cea mai populara unealta din lume. Instrumentul este imbunatatit continuu, iar versiunea actuala ofera, de exemplu, cu 30 de procente mai mult cupru decat modelul anterior, si prin urmare are o performanta si mai mare la insurubare.

Pentru mai multe informatii, accesati paginile de internet www.bosch.com si www.bosch-press.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video