Brightest! Greenest! Buildings EUROPE 2015

40 vizualizari
targul Brightest! Greenest! Buildings EUROPE 2015
Distribuie pe

Aceasta este a 2-a editie a unui targ virtual (primul s-a numit Construction21EXPO.eu) organizat pentru a promova cele mai verzi proiecte de constructii si solutii din Europa. Cele doua zile ale targului virtual si conferintele vor ajunge la cele 50 + tari din piata europeana intr-un mod foarte eficient.

Organizat sub patronajul Comisiei Europene, targul Brightest! Greenest! Buildings EUROPE 2015, are un cost foarte scazut pentru expozanti, gratuit pentru participanti, include intregul continent european, elimina timpul de calatorie si emisiile de carbon asociate, si beneficiaza de sprijinul Consiliilor Green Building din Europa, precum si alte organizatii de experti. Se estimeaza ca vor participa 5.000 la 10.000 de persoane.

Acest document si site-ul - www.BrightestGreenestBuildings.eu - ofera toate informatiile despre eveniment, echipa de organizare, planul de promovare precum si aspecte de la evenimentul de anul trecut. Caracteristicile standurilor sunt descrise in sectiunea "De ce sa expuneti". Expozantii pot configura, de asemenea, standuri virtuale in doar cateva ore, folosind materialele lor promotionale existente.
Va rugam sa va alaturati acestei demonstratii online pentru a previzualiza functionarea si experimenta tehnologia acest ui tip de targ virtual.

Puteti sa va inregistrati pentru un tur prin trimiterea unui e-mail la Monica.Ardeleanu@BrightestGreenestBuildings.eu.
Un tur dureaza aproximativ 30 la 40 de minute si necesita doar un calculator cu o conexiune la internet.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video