novapex

 

GEZE a echipat mall-ul Vulcan Value Centre cu 20 de sisteme de usi glisante

Geze_Vulcan Value Centre
vizualizari

GEZE Romania, liderul in sisteme premium de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranta, a furnizat in cel mai nou proiect comercial din Bucuresti – Vulcan Value Centre – 20 de usi glisante automate, adaptate special traficului si constructiei cailor de evacuare specifice centrelor comerciale. Astfel, au fost montate doua usi telescopice GEZE Slimdrive SLT, 16 usi glisante liniare GEZE Ecdrive si doua usi glisante automate GEZE Slimdrive SL-BO, cu functie de break-out pentru cai de evacuare.

“Cu usile glisante automate de la GEZE se pot indeplini cele mai diverse cerinte de utilitate pentru o cladire. Pentru centrul comercial Vulcan, am urmarit sa raspundem nevoilor de utilizare folosind sisteme de usi glisante care sa ofere confort, siguranta si design contemporan”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE Romania.

Usile glisante ocupa un spatiu redus, sunt eficiente, elegante si moderne. Versiunea din seria de actionari GEZE Slimdrive cu o inaltime de numai 7 centimetri se potriveste perfect in orice tip de arhitectura a cladirii si ofera posibilitati variate de montaj. In ceea ce priveste sistemele GEZE Ecdrive, acestea ofera o solutie rentabila din punct de vedere economic fiind foarte fiabile sub aspectul functionalitatii.
Usile glisante automate telescopice din gama premium GEZE Slimdrive SLT sunt prevazute cu o actionare performanta, care se adapteaza perfect chiar si in cele mai inguste fatade din sticla, foile mobile cu cadru subtire si elementele laterale oferind un aspect luminos si transparent.

Usile glisante liniare GEZE ECdrive inglobeaza tehnologie si software de ultima generatie, astfel reprezentand o solutie cu un raport pret – calitate excelent pentru proiectele cu trafic intens. Sistemul GEZE Ecdrive poate fi oferit si in varianta FR cu actionare redundanta si tehnologie cu doua motoare rezistente la uzura fiind destinata echiparii cailor de evacuare.

Versiunea speciala GEZE Slimdrive SL-BO este un sistem Break-Out certificat pentru cai de evacuare destinat a fi instalat in cadrul proiectelor cu cerinte de siguranta ridicate, cum sunt centrele comerciale, hoteluri sau spitale.

Sistemele de usi glisante automate furnizate in proiectul Vulcan sunt prevazute cu un software inteligent putand fi astfel autoprogramabile, cu adaptare automata a comportamentului usii la frecventa de circulare, conectabile la retea si integrabile in sistemele de management a cladirilor. Acumulatorul integrat permite deschiderea si inchiderea de urgenta in cazul penelor de curent, iar sistemul este foarte silentioas, cu rezistenta la uzura si motor fara intretinere.

GEZE Romania a mai furnizat usi automate si altor centre comerciale precum: Sun Plaza, Bucuresti Mall, Jolie Ville, Centru Comercial Titan, Dragonul Rosu, Centrul Comercial Crangasi, Militari Shopping Center, Auchan Giulesti.

Pentru mai multe informatii va rugam vizitati site-ul GEZE Romania: www.geze.ro.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

 

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019