GEZE lanseaza noi inovații la Targul Mondial pentru arhitectura, materiale si sisteme din Munchen 2017

56 vizualizari
GEZE_BAU2017
Distribuie pe

GEZE isi prezinta, incepand cu 16 ianuarie, noile inovatii la Targul mondial pentru arhitectura, materiale si sisteme BAU, ce va avea loc saptamana aceasta in Munchen, Germania.

„Prezenta noastra la targ sintetizeaza dorinta de preintampina nevoile clientilor nostri cu produse noi si inovatoare, dar si cu solutii de sisteme care transforma cladirile in adevarate „Cladiri Inteligente”. Pe langa solutiile de interfata GEZE necesare integrarii in standardele de comunicare folosite pentru ansamblul tehnologic al cladirilor (KNX si BACnet), un alt punct de atractie al targului este solutia moderna pentru monitorizarea si controlul functiei de automatizare a cladirilor. Mai mult, vizitatorii vor regasi si inovatiile din domeniul sistemelor automate de usi, tehnologiei pentru usi, dar si din aria serviciilor oferite”, declara Directorul General Executiv, Brigitte Vöster-Alber.

Standul GEZE va fi impartit in trei parti, care se completeaza reciproc: Solutii profesionale, Solutii rezidentiale si Solutii de Service.

Solutii profesionale: control inteligent, sigur si eficient al tehnologiei cladirilor
Unul dintre cele mai importante puncte de interes ale standului este o noua unitate de comanda destinata conexiunii intre produse, solutii si standardul de comunicare BACnet. In acest mod, produsele GEZE din categoria sistemelor automate pentru usi, tehnologiei ferestrelor si sistemului de evacuare a fumului si caldurii (RWA), precum si a sistemelor de securitate pot fi controlate la nivel central prin intermediul unei tablete sau smartphone. Datorita modulului de interfata GEZE IO 420, elementele GEZE pot fi integrate in reteaua de solutii cu ajutorul BACnet, fiind astfel interconectate prin intermediul BACnet MS/TP. Un exemplu este o solutie a sistemului multifunctional cu unitatea de actionare pentru usi batante Powerturn, pentru usi mari si grele, combinate cu sistemul de blocare electronica IQ lock AUT, sistemul de comanda a usii de evacuare TZ 320 si sistemul de blocare a usii de evacuare FTV 320.

In domeniul tehnologiei pentru ferestre, GEZE prezinta un nou modul de interfata al casetei IQ KNX ce permite o ventilatie controlata, naturala la care se adauga o incorporare directa a unitatilor de actionare pentru ferestre GEZE in sistemele de constructie KNX. Spre deosebire de punctele de contact pentru comutare simpla, caseta IQ KNX utilizeaza inteligenta unitatilor de actionare ale ferestrelor si raporteaza informatii precum latimea deschiderii sau disfunctionalitati la sistemul de management al cladirii. Senzorii suplimentari precum, masurarea calitatii aerului, ploaie, vant si protectie la vant, pot fi incorporati in aceste solutii de sistem sub forma KNX.

Solutii rezidentiale: solutii noi pentru „Casa inteligenta”
Un element de atractie in cadrul standului GEZE in domeniul Solutiilor rezidentiale il reprezinta noua versiune a amortizorului pentru usa Geze ActiveStop. Acesta poate sa opreasca usile cu usurinta, sa le inchida in liniste sau sa le tina deschise in mod facil. De asemenea, se potriveste aproape oricarei usi standard si se instaleaza foarte usor.

Cei prezenti pot descoperi si inovatia din domeniul usilor de intrare, un nou „pachet de solutii” automat – care cuprinde o integrare facila intr-un sistem existent Smart Home.

Solutii de service: solutia perfecta pentru orice nevoie
Fie ca este vorba de modul rapid de instalare sau de asistenta de planificare, GEZE este specializat in furnizarea de servicii personalizate. Accentul in acest domeniu este pus pe suportul global in construirea sistemelor de management in cadrul unui proiect – de instalare, intretinere si reparatii, pana la modernizarea sistemelor existente. Optiunile extinse de configuratie si noile solutii de software ofera o planificare sigura inca de la inceputul fazei de proiectare. De asemenea, vizitatorii vor descoperi noi informatii si solutii in contextul subiectului „BIM – Modelarea Informatiilor de Constructii”.

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul GEZE Romania: www.geze.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 2.521 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.360 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.600 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video