In 2017 peste 70 de produse noi vor intra in portofoliul STIHL

72 vizualizari
STIHL
Distribuie pe

Pentru 2017 Compania STIHL anunta o serie de noutati consistente in plan tehnic, care cuprind lansarea pe piata din Romania a peste 70 de produse noi. Categoria de motocoase va primi cele mai multe produse noi, fie ca vorbim despre utilaje destinate zonei hobby sau celei profesionale pentru intretinerea suprafetelor mari si pesiagistica.

Producatorul german va pune pe piata 6 modele noi de motocoase destinate tuturor tipurilor de activitati de intretinere a spatiilor verzi. De asemenea, update-uri importante vor fi aduse si la gamele de utilaje cu acumulator, care cuprind motoferastraie, foarfeci de gradina, motocoase si suflantele. Categoria motoferastraielor STIHL va primi 4 produse noi, constand intr-un utilaj cu benzina, unul electric si 2 emondoare de inaltime.

Și pentru ca siguranta la utilizarea a produselor este pe primul plan, in 2017 STIHL vine si cu propuneri noi privind echipamentele de protectie, cu jachete, pantaloni si manusi cu protectie la taiere.

In fiecare an STIHL aduce modificari la toate gamele de produse, fie ca sunt implementate inovatii tehnice de ultima generatie sau utilaje noi, iar 2017 va fi unul dintre anii in care compania germana anunta unele dintre cele mai consistente astfel de noutati.

O alta activitate STIHL, care capata de la an la an amploare, este dedicata fanilor brandului. Astfel, dupa ce anul acesta au fost anuntate noua linie de imbracaminte din seria Urban Lumberjack, STIHL pregateste colectia pe 2017, care va cuprinde cateva zeci de repere noi, ce vor putea fi achizitionate si din magazinele STIHL din tara noastra.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 2.521 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.360 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.600 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video