novapex

 

Noua colecție de rulouri opace VELUX „Colour by You” - o nuanță pentru fiecare stil

VELUX „Colour by You”, rulouri opace
vizualizari

Lasă culorile să te surprindă!

Când vine vorba de amenajarea camerei mult visate, ultimul lucru pe care ți-l dorești este să fii limitat în alegerea culorilor. Înțelegând acest lucru, VELUX a creat o nouă colecție de rulouri opace denumită Colour by You, care include o paletă cromatică de până la 1800 de nuanțe, pentru a satisface orice gust sau stil de amenajare.

Grație acestei noi colecții, acum poți decora interiorul mansardei mult dorite în culori la fel de variate și de nuanțate ca imaginația ta!

VELUX „Colour by You”, rulouri opace

A aduce culorile în viața și în casele noastre ar trebui să fie o experiență amuzantă și energizantă. Culoarea, nu numai că pune în valoare locuința, dar ne poate influența și starea de spirit. Dacă vrei o încăpere cu atmosferă caldă și primitoare, e recomandat să alegi nuanțe de roșu și roz. Dacă ești în căutarea unei stări de calm și liniște, nuanțele de albastru și gri sunt cele mai potrivite. Adevărații pasionați de design interior pot opta pentru culoarea anului 2019, Living Coral. Un lucru este însă clar, preferințele cromatice sunt personale și, la fel ca identitatea noastră unică, își găsesc expresia și se manifestă în fiecare nuanță aleasă.

VELUX „Colour by You”, rulouri opace

Crearea unui interior plăcut și echilibrat vizual depinde în mare măsură de opțiunile cromatice. Este esențial nu doar să alegem corect nuanța pereților și a podelelor, ci și le și asortăm cu mobilierul, perdele, rulourile sau așternuturile și cel mai adesea aceste accesorii pot reprezenta cea mai mare provocare. Dacă nu alegi nuanțele astfel încât să se potrivească sau se completeze în întregime, aspectul final poate avea de suferit.

VELUX „Colour by You”, rulouri opace

Cu noua colecție VELUX Colour by You poți asorta rulourile opace cu perdelele, covoarele, canapelele etc. - alegerea este doar a ta. Când amenajarea decorului tău preferat impune un albastru purpuriu, culoarea oului de rață sau nuanțe de roz, acum poți opta pentru un rulou opac exact în nuanța dorită, personalizând astfel mansarda în stilul tău.

Pur și simplu utilizezi instrumentul online de selecție a culorilor de pe veluxshop.ro, introduci culoarea pe care o dorești pentru a-ți crea rulourile opace personalizate și acestea vor ajunge acasă la tine în trei săptămâni. Oferind până la 1800 de opțiuni de culoare, VELUX dispune în prezent de cea mai largă paletă de culori pentru rulouri opace de pe întreaga piață.

VELUX „Colour by You”, rulouri opace

"Când vine vorba de rulouri opace, oamenii tind să creadă că trebuie să aleagă o culoare închisă pentru a opri pătrunderea luminii naturale. Nu este însă cazul rulourilor opace originale VELUX, iar odată cu noua colecție Colour by You, clienții pot alege acum până la 1800 de culori cu același efect de întunecare de 99,9%", explică Noemi Ritea, Manager General VELUX.

"De acum poți alege aproape orice culoare sau nuanță, fără ca efectul de întunecare a luminii să fie compromis. Dacă amenajezi un dormitor în stil tradițional, care necesită nuanțe de crem și verde pal, sau un spațiu însorit și vesel, care s-ar potrivi cu un galben, cu VELUX Color by You îți poți personaliza rulourile opace pentru ca acestea să reflecte stilul tău unic”, completează aceasta.

Rulourile opace VELUX asigură un efect de întunecare de 99,9% în orice moment al zilei și sunt testate pentru a oferi cel mai bun efect de blocare a pătrunderii luminii de pe piață. De aceea, acestea sunt opțiunea ideală pentru dormitoare, pentru că asigura un somn cu adevărat odihnitor pe timpul nopții sau un pui de somn revigorant în timpul zilei.

Pentru mai multe informații despre cum să transformi mansarda cu ajutorul luminii naturale, vizitează www.velux.ro și veluxshop.ro.

 

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019