novapex

 

Reynaers Aluminium bugeteaza investitii de circa 1.400.000 euro pentru urmatorii 5 ani

Reynaers
vizualizari

Reynaers Aluminium România, parte a liderului european pe segmentul soluțiilor de aluminiu pentru sectorul de construcții, are un plan de investiții de circa 1.400.000 euro pentru următorii cinci ani, destinat expansiunii și dezvoltării pe plan local. Cea mai recentă acțiune din acest plan este reprezentată de relocarea noului sediu, ce include un showroom de circa 200 mp, ce presupune un buget total de peste 500.000 euro.

Compania mizează pe această strategie încă din anul 2015, când Reynaers Aluminium a pus bazele primului centru logistic din România, cu o investiție totală de 1 milion de euro. 

Noua locație Reynaers Aluminium România se află într-o clădire de birouri recent lansată în Capitală, iar showroom-ul acomodează 15 mostre scara 1:1, o zonă interactivă, mai multe zone pentru întâlniri și, bineînțeles, zone de expunere pentru accesorii, game de culori și colțari 3D. Pe lângă gamele de produse expuse, inclusiv cele mai recente inovații, vizitatorii pot testa aplicația de simulare virtuală, ce permite vizionarea viitorului proiect încă din faza de concepție.

„De la creionarea conceptului până la elementele expuse, acest showroom este gândit pentru fiecare tip de partener Reynaers - arhitecți, dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, fabricanți și, nu în ultimul rând, beneficiari finali - combinând atât aspecte tehnice, digitale, cât și elemente specifice de design. Mostrele prezentate ne ajută să creăm o experiență practică pentru partenerii noștri, în timp ce aplicațiile digitale ne ajută să depășim limitările de spațiu ale unui showroom unde nu poți arăta tot ce poți oferi”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers România. 

Daniel Popa

Showroom-ul prezintă toate inovațiile recent lansate de către Reynaers Aluminium, prezentate anul acesta și la expoziții internaționale din Paris, Bruxelles, Londra și Munchen, precum și ultimele extensii ale sistemelor pentru ferestre și uși, uși glisante și pereți cortină, echipate cu cea mai nouă gamă de accesorii, într-o paletă de culori diverse, fiind în perfectă armonie cu noile tendințe arhitecturale, orientate către dimensiuni cât mai mari, profile ultra slim și suprafețe mari de sticlă. 

Ca element de noutate, showroom-ul prezintă aplicația de simulare virtuală, ce permite beneficiarului vizualizarea viitorului proiect încă din faza de concepție. Cu această aplicație se pot parcurge diferitele spații ale clădirii, respectiv revizuirea sau ajustarea tuturor aspectelor legate de proiectare. Aplicația are la bază proiectul arhitectural realizat 3D, pe care îl transformă într-un model virtual, în care se poate intra pentru a examina toate aspectele tehnice și de design atât la interior, cât și la exterior. 
Pe termen mediu și lung, Reynaers Aluminium România își propune deschiderea unui nou centru logistic de circa 3000 mp, reprezentând o investiție de circa 900.000 euro. Totodată, compania are în plan dezvoltarea canalului local de distribuție prin extinderea prezenței în zonele din portofoliu – Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.
​​Showroom ReynaersDespre Reynaers România

Reynaers Aluminium, parte a grupului Reynaers, este unul din liderii europeni specializați în dezvoltarea soluțiilor durabile din aluminiu pentru uși, ferestre, pereți cortină, sisteme glisante, parasolare și sere. La nivel global, produsele Reynaers Aluminium se comercializează în 70 de țări. Înființat în 1965, grupul Reynaers, cu sediul in Duffel, Belgia, are peste 2.200 de angajați, în peste 40 de țări, la nivel mondial și a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 537 milioane euro. 

Prezentă pe piața locală din 2006, Reynaers Aluminium România a cunoscut o creștere rapidă pe piața de profil, produsele adresându-se proiectelor rezidențiale, comerciale, office sau industriale. Printre lucrările de referință se numără Oregon Park, Brașov Business Park, Promenada Mall, Afi Business Park, Amber Gardens, One Charles de Gaulle, One Herăstrău Plaza, Rahmaninov Residence, Aviatiei Park, Catedrala Mântuirii Neamului, Arctic Găiești etc. 

Reynaers România a câștigat premiul Best Material Supplier of the Year în cadrul CIJ Awards Gala 2018, unul dintre cele mai importante evenimente de real estate din România, ce premiază anual cele mai importante companii din domeniu. 
 

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:2535
Data publicarii: 28.09.2020