novapex

 

TeraPlast lanseaza campania de constientizare „Apa curata inseamna viata”

teava politub PE
vizualizari

TeraPlast, unul dintre principalii producători de materiale pentru piața construcțiilor și instalațiilor și totodată cel mai mare procesator de PVC din România, demarează campania „Apă curată înseamnă viață”, prin intermediul căreia își propune să aducă în prim plan importanța calității sistemelor de transport al apei. Totodată, compania își propune pentru anul în curs vânzări de peste 6 milioane de metri de țevi din polietilenă, cu 50% mai mult față de volumul livrărilor din 2017.

În prezent, peste 65% din populația României este conectată la o rețea curentă de apă, majoritatea având o vechime de cel puțin 50 de ani. În continuarea misiunii de responsabilizare față de mediu și societate, TeraPlast a lansat campania de educare și conștientizare Apă curată înseamnă viață, care își propune să informeze populația – atât clienții direcți, cât și indirecți – despre importanța folosirii unor țevi de calitate în transportul apei, dar și despre impactul pe care îl poate avea asupra sănătății utilizarea soluțiilor neconforme. Astfel, prin intermediul site-ului dedicat - apacurata.com -  campania oferă informații utile despre necesitatea unui sistem sănătos de transport și distribuție al apei în România, avantajele folosirii unor sisteme eficiente, dar și soluții în materie de produse.Ovidiu Gurau

Ovidiu Gurău, director comercial TeraPlast:  „Le oferim clienților noștri direcți și indirecți produse și soluții profesioniste, în deplin acord  cu responsabilitatea asumată a companiei față de mediul și societatea în care activează, pentru realizarea instalațiilor ce folosesc țevi din polietilenă (PE). Prin intermediul campaniei recent lansate, TeraPlast dorește să informeze partenerii și consumatorii despre necesitatea, respectiv beneficiile unei rețele sănătoase de transport și distribuție a apei.”

Unul dintre cele mai performante produse TeraPlast este țeava din polietilenă, cunoscută și sub denumirea de „țeavă Politub”. Aceasta are o gamă largă de întrebuințări, precum transportul de apă și gaze naturale, canalizare menajeră și industrială, drenaj, instalații de incendiu și irigații, aplicații miniere sau de transport al apei în industria alimentară. Caracteristicile produsului au fost dezvoltate teava politub polietilenapermanent în ultimii 10 ani, ajungând în prezent la cea mai recentă generație fabricată - PE 100-RC -, material performant, cu o rezistență semnificativ sporită.

Conform reprezentanților TeraPlast, țeava Politub PE100-RC pentru transportul apei aduce plus valoare constructorului și beneficiarului deopotrivă, având avantaje precum eficiența în execuție și exploatare, economii financiare și compatibilitate absolută cu produsele auxiliare. Produsul inovează atât prin durabilitatea materialului - ce rezistă peste 100 de ani -, cât și prin calitățile acestuia, deoarece nu interacționează cu mediul și apa transportată, deci nu împrumută însușiri de miros, gust sau culoare. Mai mult, emisiile de mono și dioxid de carbon ale țevii din PE sunt de până la de 5 ori mai mici decât în cazul țevilor din oțel.apa curata inseamna viata

Totodată, datorită caracteristicilor încorporate, termenele de execuție sunt cu circa 35-40% mai scurte și nu sunt necesare pregătiri suplimentare, țevile fiind integral compatibile cu fitingurile și cu echipamentele de sudură care se regăsesc pe piață în mod uzual. De asemenea, folosirea țevii din PE atrage după sine optimizarea costurilor totale de execuție și exploatare, generând economii de circa 10-15%. Mai mult, executarea lucrărilor se realizează fără impact major asupra mediului înconjurător și fără a fi nevoie de utilaje de mare tonaj, conferind siguranță în manipulare și utilizare.

Portofoliul de produse din polietilenă al TeraPlast cuprinde 7 categorii principale -  țevi, fitinguri injectate, fitinguri confecționate, fitinguri electrosudabile, fitinguri mecanice, robineți din polietilenă și cămine de apometru - astfel încât TeraPlast poate oferi soluții complete clienților săi.

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019