Conferinta Building & Innovation In Real Estate 2019

Conferinta Building & Innovation In Real Estate 2019
Frequency
annual
Edition
2
Country
Romania
City
Bucharest
Location
Hotel Radisson Blu

BusinessMark, FMS și EnergyPal te invită la conferința Smart Building & Innovation In Real Estate, pe 8 mai la Hotel Radisson Blu din București. Vom vorbi despre evoluția tehnologiei și schimbarea atitudinii noii generații care determină o schimbare profundă a spațiului de lucru.

Clădirile inteligente integrează și gestioneaza informațiile, ocupanții, sistemele clădirii, materialele și construcția ca un întreg sistem adaptabil, pentru a obține performanța clădirii din punct de vedere al: energiei, eficienței, longevității clădirii, confort și grad de satisfacție al ocupanților.

Clădirea inteligentă implică și servicii smart, bazate pe tehnologie, care o mențin în parametrii proiectați: managementul utilităților și al energiei, monitorizarea sistemelor de automatizare, mentenanță predictivă, siguranță și securitate  și nu în ultimul rând aspecte legate de experința consumatorului.

Evenimentul se va împărți în două sesiuni de dezbateri: conferința și workshop de lucru aplicat.

Mai multe despre speakeri şi eveniment poţi citi aici: https://business-mark.ro/event/smart-building-innovation-in-real-estate/

 

Organizer

BusinessMark, FMS și EnergyPal

office@business-mark.ro
+40 21 313 98 19, +40 787 768 700