PRIA Urban Mobility Conference 2019

PRIA Urban Mobility Conference 2019
Frequency
annual
Country
Romania
City
Iași
Location
sala ”Vasile Pogor”, Primăria Municipiului Iaşi

Conferința reprezintă o platformă unică pentru discuții aprofundate între oficiali guvernamentali, actori locali, reprezentanți ai mediului de afaceri și lideri ai comunității. Acestia vor evidenția cercetarea și proiectele care contribuie la construirea unor comunități urbane mai rezistente, durabile și sănătoase, și o vor acorda o atenție deosebită  deosebită  temelor despre combustibili alternativi si automobile verzi.

Partenerul Principal al evenimentului este Silk District dezvoltat de Prime Kapital.

De asemenea, accentul va fi și pe discuțiile despre dezvoltarea a mobilității urbane cu ajutorul soluțiilor de gestionare sustenabilă a infrastructurii de management al traficului, despre infrastructura pentru mașini electrice.

La eveniment vor participa primari și city manageri, autorități publice, importatori și producători de automobile, furnizori de componente pentru mașini electrice și pentru smart technology pentru acestea, precum și companii private care frurnizează de soluții și tehnologii inteligente dedicate îmbunătățirii condițiilor de mobilitate urbană.

Evenimentul va beneficia și de spațiu pentru mini-expozitie de autoturisme electrice și sisteme de  încărcare, iar la final vom avea un tur în centrul orașului cu mașini electrice, cu participarea presei, dar și a reprezentanților mediului de afaceri, universităților și studenților, lideri ai comunității și  reprezentanți ai primăriei.

https://priaevents.ro/pria-urban-mobility-conference-iasi/

Organizer

PRIA Events

E | office@priaevents.ro

W|  www.priainfo.ro